Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

1 Κέντρo Νεοσυλλέκτων στη Δ. Μακεδονία


Μόνο δέκα από τα συνολικά 25 Κέντρα Νεοσυλλέκτων που υπάρχουν σήμερα θα εξακολουθούν να λειτουργούν μέχρι το τέλος του έτους, καθώς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα κλείσει 15 κέντρα για να εξοικονομήσει 20 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ προχωρά και στο κλείσιμο 280 στρατοπέδων.

Το νέο σχέδιο που εκπόνησαν οι επιτελείς στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας προβλέπει την άμεση κατάργηση των 15 από τα 25 συνολικά Κέντρα Νεοσυλλέκτων που λειτουργούν αυτή τη στιγμή σε όλη τη χώρα.

Τα Κέντρα αυτά θα κλείσουν ως τον Δεκέμβριο του 2012 και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος», ανάμεσά τους περιλαμβάνονται το Κέντρο της Αεροπορίας στην Τρίπολη και του Ναυτικού στον Πόρο και στον Σκαραμαγκά.

Τα Κέντρα που θα συνεχίσουν να λειτουργούν από 1ης Ιανουαρίου 2013 θα είναιδιακλαδικά και βρίσκονται κοντά σε μεγάλα αστικά κέντρα. Ειδικότερα, το πιο πιθανό είναι να παραμείνουν:
4 Κέντρα Νεοσυλλέκτων στην Πελοπόννησο: στην Καλαμάτα, την Τρίπολη, την Σπάρτη και το Ναύπλιο 2 Κέντρα στην Αττική: στην Αυλώνα και στη Νέα Πέραμο 1 Κέντρο στην Ήπειρο και ειδικότερα στην Άρτα 1 Κέντρο στην Δυτική Ελλάδα (Μεσολόγγι) 1 Κέντρο στην Στερεά Ελλάδα (Θήβα) 1 Κέντρο στη Δυτική Μακεδονία. Θα επιλεγεί η Κοζάνη ή η Καστοριά ή τα Γρεβενά ή τα Γιαννιτσά.

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ