Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή για τους μαθητές της Φιλαρμονικής Δήμου Βοΐου



Διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε  τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή για τους μαθητές της Φιλαρμονικής από 27/08/2012 έως 30/08/2012 στη Σύρο, από το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Βοΐου.

Η μεταφορά και η διαμονή εκτελέστηκε  με απευθείας ανάθεση  στο παρακάτω γραφείο τουρισμού: Πλιάκο Δημήτριο με έδρα τον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών.
 Η δαπάνη  ανέρχεται στο συνολικό κόστος των 4.900,00 €. 


Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΚΙΣΚΙΝΗ ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ:
"..Προτείνω στο Συμβούλιο να γίνει η διοργάνωση μιας εκπαιδευτικής εκδρομής για τους μαθητές του τμήματος της Φιλαρμονικής έτσι ώστε να τους ευχαριστήσουμε για την προσπάθειά τους και για την συμμετοχή τους σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο δήμος μας με μεγάλη προθυμία και αφιλοκερδώς.
Προς εκτίμηση για όλα αυτά προτείνουμε να διοργανωθεί μια τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή από 27/08/2012 έως 30/08/2012, στη Σύρο, όπου θα επισκεφτούν το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Βιομηχανικό Μουσείο, την Πινακοθήκη, τη Βιβλιοθήκη, το θέατρο Απόλλων, τον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου, το Δημαρχείο, την εκκλησία της Παναγίας της Τήνου καθώς και άλλα αξιόλογα μέρη.
Μετά από έρευνα αγοράς προτείνεται να γίνει η διοργάνωση της εκδρομής που θα καλύψει την μεταφορά και τη διαμονή των μαθητών, από τον Πλιάκο Δημήτριο, Γραφείο Γενικού Τουρισμού με έδρα τον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών με κόστος 4.900,00 €..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ