Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΦΕΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ


Έφεση άσκησαν ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που αποτελούσαν την Δημαρχιακή Επιτροπή του 2009, κατά της απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης, με την οποία καταδικάστηκαν σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή γιατί δεν προχώρησαν στο κλείσιμο καταστήματος μετά από υγειονομικές παραβάσεις, όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.
Συγκεκριμένα καταδικάστηκαν ο τότε και νυν Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βαγγέλης Καραπάτσιος, Παρθένα Τουμπουλίδου, Άννα Νανοπούλου, Θεόδωρος Θεοδωρίδης και Στέλλα Ρουσιάδου Καλογερίδου και Νίκος Μάτσος.
Το θέμα αφορά ιδιωτική διαφορά ιδιοκτήτη καταστήματος και ενοικιαστή, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας ενημερώνοντας χθες το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο.
 Η επιτροπή αποφάσισε τότε ομόφωνα, ότι δεν συντρέχουν λόγοι για να κλείσει το κατάστημα και δεν έγινε για ψηφοθηρικούς λόγους, επεσήμανε ο Δήμαρχος Κοζάνης.
Επίσης ο κ. Μαλούτας τόνισε ότι δεν τίθεται έκπτωση κανενός αυτοδιοικητικού όπως καθώς δεν επήλθε βλάβη στα οικονομικά του Δήμου. Ανέφερε ακόμα ότι ασκήθηκε έφεση όπου θα έχουν την ευκαιρία να υποστηρίξουν τον εαυτό τους κάτι που δεν έγινε αφού υπήρχε η διαβεβαίωση από την νομική υπηρεσία ότι δεν θα γινόταν η δίκη και ότι η υπόθεση δεν θα εκδικασθεί καν στο Πλημμελειοδικείο με αποτέλεσμα να μην είναι κανείς παρόν.
πηγη: ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη : Δέσποινα Αμαραντίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ