Το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ι.Π.Α.Δ.Μ.) η Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Κοζάνης και ο Δήμος Βοΐου σας προσκαλούν στην Ημερίδα που διοργανώνουν την Κυριακή, 20 Μαΐου 2012, στο ΒΙΟ.ΠΑ. Σιάτιστας με θέμα: «Το Γκότζι Μπέρρυ και η καλλιέργειά του».
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Η Μ Ε Ρ Ι Δ Α Σ
Συντονισμός: Χρήστος Τράντης | |
09:30 – 10:15 | Εγγραφές – Παραλαβή Φακέλων |
10:15 – 10:30 | Καλωσόρισμα Διοργανωτών |
10:30 – 11:00 | «Το Γκότζι Μπέρρυ και η καλλιέργειά του»
Oscar Bullens, Ολλανδία
|
11:00 – 11:20 | «DNA barcode για την ιχνηλασιμότητα των οργανισμών και των παραγόμενων Προϊόντων τους»
Τσαυτάρης Αθανάσιος, Καθ. Γεωπονίας Α.Π.Θ., Δ/ντής ΕΚΕΤΑ/ΙΝΑ
|
11:20 – 11:40 | «Ερευνητική προσέγγιση και αξιολόγηση των καρπών του Γκότζι Μπέρρυ – Νέα Προϊόντα»
Λιακοπούλου-Κυριακίδου Μαρία, Καθ. Χημικών-Μηχανικών Α.Π.Θ.
|
11:40 – 12:00 | Διάλειμμα – μπουφές – τοπικά παραδοσιακά προϊόντα |
Συντονισμός: Βίκας Κωνσταντίνος | |
12:00 – 12:20 | «Η χρήση των υπολειμμάτων επεξεργασίας του Γκότζι Μπέρρυ στη διατροφή των ζώων»
Αρσένος Γιώργος, Αναπλ. Καθηγητής, Δντής Εργαστ. Ζωοτεχνίας Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
|
12:20 – 12:40 | «Εφαρμογή ορυκτών στη φυτική παραγωγή – Η περίπτωση του Ατταπουλγίτη»
Θεοφίλου Νίκος, Δ/ντής της Animal Nutrition and Health Division
|
12:40 – 13:00 | «Βιολογική καλλιέργεια – Η περίπτωση του Γκότζι Μπέρρυ»
Παπαγεωργίου Πελοπίδας, Γεωπόνος
|
13:00 – 13:20 | «Ολοκλήρωμένη πρόταση προβολής - προώθησης προϊόντων Γκότζι Μπέρρυ»
Παναγιώτης Κυράτσης, Καθ. Εφαρμογών Τμ. Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας
|
13:20 – 13:40 | Συνόψιση συμπερασμάτων |
13:40 – 14:15 | Συζήτηση – Ερωτήσεις – Απαντήσεις πηγη:sierafm.gr |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ