Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

«Το Γκότζι Μπέρρυ και η καλλιέργειά του» στο ΒΙΟ.ΠΑ. Σιάτιστας


Το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ι.Π.Α.Δ.Μ.) η Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Κοζάνης και ο Δήμος Βοΐου σας προσκαλούν στην Ημερίδα που διοργανώνουν την Κυριακή, 20 Μαΐου 2012, στο ΒΙΟ.ΠΑ. Σιάτιστας με θέμα: «Το Γκότζι Μπέρρυ και η καλλιέργειά του».


Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α   Η Μ Ε Ρ Ι Δ Α Σ

Συντονισμός: Χρήστος Τράντης
09:30 – 10:15Εγγραφές – Παραλαβή Φακέλων
10:15 – 10:30Καλωσόρισμα Διοργανωτών
10:30 – 11:00«Το Γκότζι Μπέρρυ και η καλλιέργειά του»
Oscar Bullens, Ολλανδία
11:00 – 11:20«DNA barcode για την ιχνηλασιμότητα των οργανισμών και των παραγόμενων Προϊόντων τους»
Τσαυτάρης Αθανάσιος, Καθ. Γεωπονίας Α.Π.Θ., Δ/ντής ΕΚΕΤΑ/ΙΝΑ
11:20 – 11:40«Ερευνητική προσέγγιση και αξιολόγηση των καρπών του Γκότζι Μπέρρυ – Νέα Προϊόντα»
Λιακοπούλου-Κυριακίδου Μαρία, Καθ. Χημικών-Μηχανικών Α.Π.Θ.
11:40 – 12:00Διάλειμμα – μπουφές – τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
Συντονισμός: Βίκας Κωνσταντίνος
12:00 – 12:20«Η χρήση των υπολειμμάτων επεξεργασίας του Γκότζι Μπέρρυ στη διατροφή των ζώων»
Αρσένος Γιώργος, Αναπλ. Καθηγητής, Δντής Εργαστ. Ζωοτεχνίας Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
12:20 – 12:40«Εφαρμογή ορυκτών στη φυτική παραγωγή – Η περίπτωση του Ατταπουλγίτη»
Θεοφίλου Νίκος, Δ/ντής της Animal Nutrition and Health Division
12:40 – 13:00«Βιολογική καλλιέργεια – Η περίπτωση του Γκότζι Μπέρρυ»
Παπαγεωργίου Πελοπίδας, Γεωπόνος
13:00 – 13:20«Ολοκλήρωμένη πρόταση προβολής -  προώθησης προϊόντων Γκότζι Μπέρρυ»
Παναγιώτης Κυράτσης, Καθ. Εφαρμογών Τμ. Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας
13:20 – 13:40Συνόψιση συμπερασμάτων
13:40 – 14:15Συζήτηση – Ερωτήσεις – Απαντήσεις
πηγη:sierafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ