Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Θέσεις αναπληρωτών διευθυντών εκπαίδευσης στο 2ο Ευρωπαϊκό σχολείο Λουξεμβούργου

Τοποθεσία της χώρας στον κόσμο
Το υπουργείο παιδείας με ανακοίνωση του καλεί τους υποψηφίους, μόνιμους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που διαθέτουν τα προβλεπόμενα προσόντα, που αφορά στο διορισμό των Διευθυντών και των Αναπληρωτών Διευθυντών των Ευρωπαϊκών Σχολείων, να υποβάλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις θέσεις με βιογραφικό σημείωμα και τα αποδεικτικά στοιχεία των προσόντων
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:1α) Για τη θέση Αναπληρωτή Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το 2ο Ευρωπαϊκό Σχολείο Λουξεμβούργου:
Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που απαιτούνται για τη διεύθυνση Λυκείου στην ημεδαπή.
Εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΠΕ01 μέχρι και ΠΕ20) με βαθμό Α΄ και οκταετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, οι οποίοι έχουν ασκήσει διδακτικά καθήκοντα επί πέντε τουλάχιστον έτη από τα οποία τουλάχιστον τρία σε αντίστοιχους με την προς κάλυψη θέση τύπους σχολείων της οικείας βαθμίδας, ήτοι Λύκειο (όπως ορίζονται από τις διατάξεις του Ν.3848/2010 (ΦΕΚ τεύχος Α Αρ.71/19-5-2010).
Ο Αναπληρωτής Διευθυντής του 2ου Ευρωπαϊκού Σχολείου Λουξεμβούργου κατά τον πρώτο χρόνο της υπηρεσίας του (2011-12) θα ασκεί τα καθήκοντά του στο 1ο Ευρωπαϊκό Σχολείο Λουξεμβούργου.
1β) Για τη θέση Αναπληρωτή Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το 2ο Ευρωπαϊκό Σχολείο Λουξεμβούργου:
Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που απαιτούνται για τη διεύθυνση Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξελλών:
εκπαιδευτικού ιδρύματος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΕ70) με βαθμό Α΄ και οκταετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία στη Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, οι οποίοι έχουν ασκήσει διδακτικά καθήκοντα επί πέντε τουλάχιστον έτη από τα οποία τουλάχιστον τρία σε αντίστοιχους με την προς κάλυψη θέση τύπους σχολείων της οικείας βαθμίδας (όπως ορίζονται από τις διατάξεις του Ν.3848/2010 (ΦΕΚ τεύχος Α Αρ.71/19-5-2010).

Επιπλέον και για τις δύο κατηγορίες 1α και 1β:
2) Ο υποψήφιος πρέπει να γνωρίζει άριστα (επίπεδο Γ2) μία εκ των τριών γλωσσών επικοινωνίας (αγγλικά-γαλλικά-γερμανικά ή τη γλώσσα της χώρας - έδρας του σχολείου) και καλά (επίπεδο Β2)

Ο σχετικός φάκελος θα πρέπει να υποβληθεί, από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους ή από νόμιμο εκπρόσωπό τους, ή μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφοράς, απευθείας στο ΥΠΔΒΜΘ (Α. Παπανδρέου 37, 151 80 Μαρούσι, Διεύθυνση Π.Ο.Δ.Ε., Γραφείο 1161, υπόψη Β. Γιαννοπούλου) έως και την 28-3-2011.Πληροφορίες : B. Γιαννοπούλου Τηλέφωνο : 210.3442576


http://www.diorismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ