Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Πρόγραμμα ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ: Και ξανά προς την Κοζάνη τραβά!

Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, επανακάμπτει στην Κοζάνη, το διάστημα 16-20 Μαρτίου 2015, ολοκληρώνοντας το πακέτο στοχευμένων δράσεων στην πόλη για τη διαχείριση του αστικού και ημιαστικού νερού, στο πλαίσιο του προγράμματος ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ – Ενώνουμε τη φωνή μας για το νερό!, που υλοποιεί σε συνεργασία με την Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης –Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.)

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη 17/03/2015

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Τρίτη 17/03/2015 και ώρα 10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με τα παρακάτω θέματα:

Η ακούραστη προσπάθεια της Γεωργίας Καραμήτρου-Μεντεσίδη να σώσει τα ευρήματα στην κοιλάδα του Αλιάκμονα έγινε ταινία

Με φόντο την κοιλάδα του Αλιάκμονα και τα αχανή τοπία της, το ντοκιμαντέρ «Η αρχαιολόγος» του karamitrouΚίμωνα Τσακίρη που κάνει πρεμιέρα στο 17ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (άνοιξε την Παρασκευή), περιστρέφεται γύρω από την προσπάθεια της αρχαιολόγου Γεωργίας Καραμήτρου-Μεντεσίδη να σώσει ό,τι μπορεί πριν χαθεί για πάντα στον βυθό μιας τεχνητής λίμνης στη Δυτική Μακεδονία.

Παλιές Φωτογραφίες Βοΐου Κοζάνης (Ανασελίτσα)

Mairi Xaralabidou Adamopoulou 
H  ιστορία της περιοχής μας μέσα από τις παλιές φωτογραφίες...

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΟΑΕΔ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 - (864.377 ΑΤΟΜΑ)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΟΑΕΔ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 

Το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας (αναζητούντων εργασία) για τον μήνα Ιανουάριο 2015 ανήλθε σε 864.377 άτομα.

Αθέατος Πόνος: Όσα είδαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στα κέντρα κράτησης μεταναστών



Με την αναφορά τους με τίτλο «Ο αθέατος πόνος στα κέντρα κράτησης μεταναστών» (Απρίλιος 2014), οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, ανέδειξαν τις ακατάλληλες συνθήκες κράτησης  των υπό διοικητική κράτηση μεταναστών και αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα και τα προβλήματα που προκύπτουν από την ανεπαρκή παροχή ιατρικών υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένης της αρχικής ιατρικής εκτίμησης.

Συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Σιάτιστας


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Σιάτιστας την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015, στις 13:00, στο γραφείο της Τοπικής Κοινότητας Σιάτιστας, στο Δημαρχείο Βοΐου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ο Δήμαρχος Βοΐου στην κοπή πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας

        
Εκδήλωση για την κοπή πίτας πραγματοποίησε ο  Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας «Ο Άγιος Παντελεήμων», την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, στο χώρο του ΚΑΠΗ Σιάτιστας, παρουσία του Δημάρχου Βοΐου, κ. Δημητρίου Λαμπρόπουλο, του Αντιδημάρχου κ. Γκερεχτέ Λαζάρου, του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας κ. Δίκου Στεργίου, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, του Διοικητικού Συμβουλίου και μελών του Συλλόγου, και μελών του ΚΑΠΗ Σιάτιστας.

Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ERWIN SCHRÜMPF ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΡΜΑΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚ, Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

Η λίστα με τους 38 πολιτικούς που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό!

Πρώην πρωθυπουργοί, αρχηγοί κομμάτων, νυν και πρώην υπουργοί και βουλευτές… είχαν και έχουν αποταμιεύσεις σε ξένες τράπεζες, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Πόθεν Έσχες.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


68 θέσεις ΔΕ στη ΔΕΗ (ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου)

  • 06-03-2015 22:58:23
    Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου εξήντα οχτώ...

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας..

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (International Women's Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ΣΤΗ ΔΕΥΑΒ (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Προσλήφθηκαν από τη ΔΕΥΑΒ με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, από 26-02-2015 έως 25-10-2015 , ως εξής: 

Απευθείας ανάθεση Λογιστικής Οργάνωσης και Επίβλεψης του Λογιστηρίου της Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου για το 2015

ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ Δ.Ε.Υ.Α. ΒΟΪΟΥ
Ανατέθηκε απευθείας η εργασία παροχής υπηρεσιών ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ για το έτος 2015 στο λογιστικό γραφείο ΣΙΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α. & ΣΙΑ Ο.Ε. που εδρεύει στην ΚΟΖΑΝΗ, έναντι του ποσού των 11.070,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Αριθμός Απόφασης 32/26-02-2015

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗ ΔΕΥΑΒ..

Ανατέθηκε απευθείας η εργασία παροχής υπηρεσιών απογραφής και εκτίμησης περιουσιακής κατάστασης και δικτύου Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Β. στον Τζήκα Αστέριο, που εδρεύει στην Εράτυρα Κοζάνης,  έναντι αμοιβής 4.980,00 ευρώ με Φ.Π.Α. και όλων των νόμιμων κρατήσεων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ..


ειδησεις
Καθημερινή ενημέρωση  8 Μαρτίου 2015
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ημερησία
Ερχεται «κτηματόσημο» για 6,7 εκατ. ιδιοκτησίες
Το ρούβλι «κλειδί» για το μέλλον της ελληνικής γούνας · ΝΕΑ ΣΕ 10'' · ΕΙΔΗΣΕΙΣ · ΠΟΛΙΤΙΚΗ · ΚΟΙΝΩΝΙΑ · ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ · ΚΟΣΜΟΣ · ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ...
Google PlusFacebookTwitterΕπισήμανση ως μη σχετικό
Nαυτεμπορικη
Ακυβέρνητο πλοίο ανοικτά των Κυθήρων
Ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης, παραμένει το δεξαμενόπλοιο ft odin με σημαία Ιταλίας, 11,5 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά των Κυθήρων.
Google PlusFacebookTwitterΕπισήμανση ως μη σχετικό
In.gr
Αγκυρα: Ζητά από την Αθήνα να τεθεί υπό έλεγχο η «προκλητική συμπεριφορά» Καμμένου
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών καλεί ευθέως, με επίσημη ανακοίνωσή του, την ελληνική κυβέρνηση να θέσει υπό έλεγχο την «προκλητική ...
Google PlusFacebookTwitterΕπισήμανση ως μη σχετικό
In.gr
Έτοιμη η Ουάσινγκτον να «ξηλώσει» την αστυνομία του Φέργκιουσον
Ο υπουργός Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών Έρικ Χόλντερ δήλωσε ότι είναι έτοιμος να «ξηλώσει» την αστυνομία του Φέργκιουσον δύο ημέρες ...
Google PlusFacebookTwitterΕπισήμανση ως μη σχετικό
Lifo
Κανέλλη για Κασιδιάρη: Δέχθηκα τέσσερις μπουνιές
«Δέχθηκα τέσσερις μπουνιές στο πρόσωπο. Προσπάθησα να μην πέσω κάτω. Δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι...», κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ...
Google PlusFacebookTwitterΕπισήμανση ως μη σχετικό
In.gr
Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με Ολάντ και Ντράγκι
Τηλεφωνικές συνομιλίες με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, και τον πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, είχε σήμερα, Σάββατο, ...
Google PlusFacebookTwitterΕπισήμανση ως μη σχετικό
In.gr
Δύο ύποπτοι κρατούνται για τον φόνο του Νεμτσόφ στη Ρωσία
Δύο ύποπτοι κρατούνται σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του ηγέτη της αντιπολίτευσης Μπόρις Νεμτσόφ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της ...
Google PlusFacebookTwitterΕπισήμανση ως μη σχετικό
In.gr
In.gr
Ο Γκ.Χαρδούβελης έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό, υποστηρίζει ο Π.Νικολούδης
«Το δημοσίευμα της Real News σχετικά με το έγγραφο του Υπουργού κ. Νικολούδη για το 'πόθεν έσχες' του κ. Χαρδούβελη δεν εκθέτει μόνο τον ίδιο ...
Google PlusFacebookTwitterΕπισήμανση ως μη σχετικό
Lifo
Χειμώνας και πάλι
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη, ανατολική νησιωτική χώρα και κατά περιόδους στο Ιόνιο, τη δυτική και νότια ...
Google PlusFacebookTwitterΕπισήμανση ως μη σχετικό

H ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ...

ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ
Η Καλλιτεχνική Εταιρία ¨Προσκήνιο¨ και η Παιδική Σκηνή Ροντίδη   παρουσιάζουν το πιο γνωστό παραμύθι ¨ H ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ¨, στην           Aίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Νεάπολης την Κυριακή 8 Μαρτίου                       στις 11:30 το πρωΐ. Γενική είσοδος 8€.  

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ - 6/3/2015


Ο σχολικός εκφοβισμός είναι ένα σοβαρό κοινωνικό φαινόμενο. Μεγάλος αριθμός παιδιών βιώνει και βλέπει καθημερινά ανάλογα περιστατικά βίας και εκφοβισμού στο σχολείο.