Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΑΡΚΟΥΔΩΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


2 νεκρές αρκούδες σε 3 τροχαία στη Δυτ. Μακεδονία, το ίδιο βράδυ.
Το βράδυ της Κυριακής 22 Απριλίου, η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ειδοποιήθηκε για 2 τροχαία ατυχήματα με θύματα αρκούδες, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. 

Στις 11 Απριλίου, άλλο ένα τροχαίο με θύμα αρκουδάκι ενός έτους, συνέβη στο Νομό Φλώρινας, στη Διάβαση Κλειδίου. Στο ίδιο σημείο αποφεύχθηκε τα ξημερώματα και νέα σύγκρουση με μικρό αρκουδάκι.
Ν. Κοζάνης. Στις 10 το βράδυ, η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ειδοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης, για τροχαίο ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο Κοζάνης-Γρεβενών, στο Δήμο Νεάπολης. Η αρκούδα, θηλυκή, δύο ετών και βάρους 50 κιλών σκοτώθηκε ακαριαία καθώς χτυπήθηκε στο κεφάλι και υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία.
Ν. Γρεβενών. Στις 01.30 μετά τα μεσάνυχτα, η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ειδοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών, για τροχαίο ατύχημα επί της Εγνατίας Οδού, στον Ταξιάρχη Γρεβενών και σε τμήμα της Οδού που δεν έχει τοποθετηθεί ο ενισχυμένος φράχτης. Η αρκούδα, αρσενική, τριών ετών και βάρους 80 κιλών πέθανε από την ίδια αιτία: ισχυρό τραύμα στο κεφάλι και ακατάσχετη αιμορραγία.

(δελτίο τύπου arcturos.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ