Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Έρχονται αλλαγές στους αντιδημάρχους στο Δήμο Βοΐου-Πιέσεις εκ των έσω αναγκάζουν τη Δήμαρχο να μετακινήσει τους τοπικούς αντιδημάρχους! ! siera fm (Αποκλειστικό)


Σε αλλαγές στους αντιδημάρχους προχώρησε η Δήμαρχος Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του siera fm, αλλάζουν μόνο οι αρμοδιότητες των αντιδημάρχων στα κατά τόπους δημοτικά διαμερίσματα, ενώ διατηρούν οι ίδιοι τις θεματικές αρμοδιότητες τους.
Έτσι ενώ ο Θεόκλητος Γιώτης παραμένει αντιδήμαρχος οικονομικών, θα έχει την αρμοδιότητα σε τοπικά θέματα στη Νεάπολη!!

Ο Παναγιώτης Γαρούφος παραμένει αντιδήμαρχος προγραμματισμού, αλλά πάει τοπικά στο Τσοτύλι!!
Οι δύο προαναφερόμενοι είχαν αρμοδιότητα στη Σιάτιστα, τώρα πλέον θα μετακινούνται ανάλογα με τις υποχρεώσεις σε Σιάτιστα , Τσοτύλι, Νεάπολη.
Ο Θεόδωρος Πήττας, παραμένει σε θέματα περιβάλλοντος, αλλά αναλαμβάνει τη Σιάτιστα!!
Ο Βασίλης Σταμπολούς παραμένει στις τεχνικές υπηρεσίες, φεύγει από τη Νεάπολη και αναλαμβάνει το Άσκιο όπου εδρέυουν οι τεχνικές υπηρεσίες.
Ο Αλέξανδρος Ζυμπιλίδης κρατάει το θεματικό χαρακτήρα του αλλά γίνεται τοπικός αντιδήμαρχος Γαλατινής.
Τέλος ο Σάκης Κατσικάς, μένει σε θέματα παιδείας, αλλά πάει στον Πεντάλοφο.
Το γιατί προχώρησε σ’ αυτές τις αλλαγές η δήμαρχος και τι θα πετύχει, όταν στο τέλος της χρονιάς εκ του νόμου θα επανακαθορίσει αρμοδιότητες και θέσεις αντιδημάρχων, μένει να το εξηγήσει η ίδια.
Πληροφορίες του siera fm 105.3 λένε για πιέσεις εκ των έσω, και για δημόσιες σχέσεις των αντιδημάρχων, μιας και κάποιοι ήταν σε άμεση επαφή με τους ψηφοφόρους που τους στήριξαν, ενώ αυτοί που αναγκαστικά ήταν στη Σιάτιστα, ( αφού ο συνδυασμός της Ορφανίδου δεν έχει κανέναν Σιατιστινό) έχαναν εκλογική πελατεία.
Το κατά πόσο αυτό το σύστημα θα είναι λειτουργικό, μένει να το δούμε στην πράξη.

1 σχόλιο:

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ