Μην Ψαρώνεις!
Χρησιμοποίησε το «Εγχειρίδιο του Καλού Ψαροφαγά» που μόλις βγάλαμε και μάθε χρηστικές πληροφορίες για τα ψάρια όπως:
Και αν… ψαρώνεις λιγάκι με τα ψάρια στην κουζίνα, θα βρεις συμβουλές για το πώς να ξεχωρίσεις αν είναι φρέσκα, πώς να τα καθαρίσεις, πώς να τα μαγειρέψεις και πώς μετά να ξεμυρίσει το σπίτι από τις μυρωδιές.
Το ελληνικό ψάρι σταδιακά εξαφανίζεται από το πιάτο μας λόγω των καταστροφικών πρακτικών, όπως οι μηχανότρατες, οι οποίες μονοπωλούν την αγορά και μας κατευθύνουν στην κατανάλωση μόνο 3-4 συγκεκριμένων και υπεραλιευμένων ειδών.
Χρησιμοποίησε τη δύναμη που έχεις ως καταναλωτής και με βασικό εργαλείο το Εγχειρίδιο, βοήθησέ μας να σπάσουμε το μονοπώλιο της καταστροφικής μηχανότρατας στην αγορά και να διεκδικήσουμε πρόσβαση σε ψάρι που έχει αλιευθεί με βιώσιμο τρόπο από Έλληνες παράκτιους ψαράδες.
στη νέα σελίδα των υπεύθυνων ψαροφαγάδων, υπόγραψε το «Μανιφέστο της Προστασίας των Θαλασσών» και φυσικά ΠΡΟΩΘΗΣΕ το σε όλους τους ψαροφαγάδες που ξέρεις!
Greenpeace Ελλάδα
|
Δεν μπορώ να διδάξω τίποτα στους άλλους. Μπορώ μόνο να τους κάνω να σκεφτούν. (Σωκράτης)
Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012
Εσύ, πόσο καλός ψαροφαγάς είσαι;
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
!-end>!-local>
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ