Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

5οι Πανελλήνιοι «Ευθύμιοι» Ιππικοί Αγώνες Σιάτιστας


Ο Ιππικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Σιάτιστας «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟΣ» σας προσκαλεί στους 5ους Πανελλήνιους «Ευθύμιους» Ιππικούς Αγώνες Πλαγιοτροχαστών – Σιάτιστας, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 10.00 πμ, στο 5ο χλμ παλαιάς Εθνικής  Οδού Σιάτιστας – Κοζάνης, απέναντι από το κτίριο ¨Γουλιώτα¨.
Το πρόγραμμα, είναι το εξής:
Σάββατο:  16:00 – Συγκέντρωση των μελών του Συλλόγου, για την υποδοχή των αθλητών, ξένων και ντόπιων.  Η ΝΕΑ κ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ κυκλική πίστα, συνολικού μήκους 800 μέτρων, θα είναι ανοιχτή σε άλογα και ιππείς, με σκοπό να γίνουν τα κατάλληλα δοκιμαστικά. Διάφορα ιππικά “event” θα γεμίσουν το χρόνο των παρευρισκομένων. Το βράδυ θα ακολουθήσει γλέντι στην καντίνα του Συλλόγου, το οποίο θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους φιλοξενούμενους αθλητές, εκτός Σιάτιστας. Επιπλέον, σε κάθε αθλητή, που θα έρθει από μακρυά (εκτός Σιάτιστας) θα του χορηγηθεί ΔΩΡΕΑΝ δωμάτιο σε ξενοδοχείο.

Κυριακή: Στις 10:00 π.μ. ξεκινάνε οι προκριματικές κούρσες, στις κατηγορίες Ντόπια Αρσενικά – Πλαγιοτροχαστές, Ντόπια Θηλυκά Πλαγιοτροχαστές, καθώς και οι 2 κατηγορίες εισαγόμενων αλόγων Stadardbred Αρσενικά και Stadardbred Θηλυκά. Επίσης, θα υπάρξουν και κούρσες, με άλογα Καλπασμού.

Καθ όλη τη διάρκεια της μέρας, θα λειτουργεί η καντίνα του Συλλόγου, με σκοπό να εξυπηρετεί τους παρευρισκομένους. Μετά το τέλος των αγώνων, θα γίνει και η απονομή των κυπέλλων στους νικητές.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Τζιλίνης Ζήσης : 6983201602

Παπούντζας Νικόλαος : 6946903012 
Υπεύθυνος Κτηνίατρος : Χαλβατζής Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ