Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΙΚΗ, H ΔΕΛΤΑ θα αντικαταστήσει πλήρως την εισαγόμενη σόγια

Ναι, η ΔΕΛΤΑ δεσμεύτηκε δημόσια ότι θα αντικαταστήσει πλήρως την εισαγόμενη σόγια στις ζωοτροφές της με ελληνικές πρώτες ύλες. Και αυτό είναι κάτι που το καταφέραμε μαζί με περισσότερους από 52.000 πολίτες.

Υπέγραψαν, σπάσανε το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας την ώρα της δυναμικής δράσης της Greenpeace και γέμισαν το inbox της με email, ζητώντας μία ξεκάθαρη και αυτονόητη δέσμευση.
Με όλους αυτούς τους συμπαραστάτες και συμμάχους, θα μπορούσα να αντέξω και άλλες 10 ώρες κρεμασμένος έξω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ (ή έτσι ελπίζω). Ακόμα και αν χρειαστεί να περάσουν πολλές ημέρες μέχρι να συνέλθει η μέση μου, το γεγονός ότι καταφέραμε μία τέτοια νίκημε γεμίζει ενέργεια.
Στα αμέσως επόμενα βήματα αυτής της νέας εκστρατείας θέλουμε και εσένα μαζί μας. Οιυποστηρικτές μας είναι αυτοί που διασφαλίζουν την ανεξαρτησία μας και την ελευθερία να πραγματοποιούμε τέτοιες δράσεις, όσο ισχυρός και αν είναι ο αντίπαλος. Βοήθησέ μας να συνεχίσουμε να διεκδικούμε μαζί αυτό που αποτελεί λύση για τη διατροφή, την οικονομία, αλλά και την τσέπη μας: ντόπιες ζωοτροφές αντί για σόγια (εισαγόμενη, μεταλλαγμένη ή «εγχώρια»).
Νίκος Χαραλαμπίδης
Γενικός Διευθυντής του ελληνικού 
 
γραφείου της Greenpeace

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ