Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Hμερίδα με θέμα Fur in Siatista


Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα Fur in Siatista, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στο ΒΙΟΠΑ Σιάτιστας από το σύνδεσμο γουνοποιών Σιάτιστας. 

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλάμβανε:
  • την Παρουσίαση της ιστοσελίδας του Συνδέσμου από τον Γιάννη Βανίδη, υπεύθυνο της εταιρίας media suite που την κατασκεύασε,
  • την Έναρξη του Προγράμματος Διαρθρωτικής Προσαρμογής στο οποίο εντάχθηκαν 48 επιχειρήσεις,  την παρουσίαση του οποίου έκανε ο Χάρης Βανίδης, σύμβουλος του συνδέσμου και υπεύθυνος του ΚΕΚ Όραμα που διαχειρίζεται το πρόγραμμα,
  • την παρουσίαση για τα Τρέχοντα και αναμενόμενα προγράμματα για γουνοποιούς,από τον Νίκο Παναγιώτου, καθηγητή του ΑΠΘ,
  • καθώς και την ενημέρωση για την εκδήλωση Fur in Siatista από τον Πρόεδρο του συνδέσμου Δημήτρη Κοσμίδη, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στη Σιάτιστα.
  • Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η ένταξη των γουνοποιών της Σιάτιστας στο ειδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης που είχε μπει και η Καστοριά, ύψους 6.000.000. ευρώ περίπου.
Την εκδήλωση χαιρέτησε η Δήμαρχος Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου, η οποία είπε πως ο Δήμος θα στηρίξει τη γούνα κατευθύνοντας στο νέο πρόγραμμα του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης το 20% του προϋπολογισμού.Στην εκδήλωση το παρόν έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Γαρούφος καθώς και πολλοί γουνοποιοί της ευρύτερης περιοχής.
sierafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ