Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Η ανακοίνωση 120 ονομάτων από την Παναγιώτα Ορφανίδου στο Δήμο Βοΐου


ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ–ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΙΟΥ
Τηλ επικοινωνίας: 2468022379
e-mail:panorfan@hotmail.com


                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο συνδυασμός μας στέλνει νικηφόρο μήνυμα το οποίο θα επιβεβαιώσουν οι πολίτες»- Η ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων από την Παναγιώτα Ορφανίδου


Τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» ανακοίνωσε το Σάββατο 5 Απριλίου στη Σιάτιστα, η υποψήφια Δήμαρχος Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου κηρύσσοντας με αυτόν τον τρόπο και την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για τις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Η Παναγιώτα Ορφανίδου έδωσε στη δημοσιότητα το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου της σημειώνοντας πω τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί στο σύνολό του, ευχαριστώντας παράλληλα όλες και όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο της νυν δημοτικής αρχής.
«Πρόσωπα αναγνωρισμένα από την κοινωνία, με προσφορά σε όλους τους τομείς, που διαπίστωσαν πως ο δικός μας συνδυασμός δεν διακατέχεται από αρχομανίες», χαρακτήρισε τους ανθρώπους που στελεχώνουν το συνδυασμό της, ζητώντας από τους πολίτες του Βοΐου μια νέα καθαρή εντολή η οποία «δεν θα είναι ούτε κατάκτηση κάποιου τροπαίου, ούτε η εκπλήρωση κάποιας προσωπικής φιλοδοξίας», ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε ένα μίνι απολογισμό της θητείας της.
Στάθηκε ιδιαίτερα στο πρωταρχικό στόχο της ενότητας του Βοΐου «χωρίς ακρότητες και τοπικισμούς», αναφέρθηκε στον περιορισμό του μεγάλου χρέους που παρέλαβε η δημοτική και με τις πολιτικές αποφάσεις που έλαβε έφτασε να καταταχθεί στη λίστα των «καλοπληρωτών» Δήμων ανά την Ελλάδα, ενώ υπογράμμισε πως παρά τις δυσκολίες η κοινωνική πολιτική αποτέλεσε προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή ώστε να ανακουφιστούν εκατοντάδες πολίτες του Βοΐου που επλήγησαν από την οικονομική κρίση.
Η Παναγιώτα Ορφανίδου σημείωσε πως ο Δήμος Βοΐου, είναι ο πρώτος Δήμος της Δυτικής Μακεδονίας σε απορρόφηση κονδυλίων για τις κοινωνικές δομές και δίνοντας το στίγμα της νέας 5ετίας στάθηκε ιδιαίτερα στη στήριξη των δυναμικών παραγωγικών τομέων της περιοχής, καθώς και στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έχουν ετοιμαστεί για τη νέα προγραμματική περίοδο.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση περί πλεονεκτήματος για τις επερχόμενες εκλογές, έκανε λόγο για» νικηφόρο μήνυμα που θα επιβεβαιώσουν οι πολίτες του Βοΐου, οι οποίοι έχουν την τελική απόφαση».


                                                                                                                                         Γραφείο Τύπου
------------------------------------------------

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»
Αγαπητοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ σας ευχαριστώ για τη σημερινή σας παρουσία
Ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία Ευθύνης» δημιουργήθηκε πριν από 4 χρόνια περίπου με έναν βασικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο. Ένα Βόιο ενωμένο στο αύριο.
Άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές καταβολές, άνθρωποι απ’ όλους τους επαγγελματικούς χώρους, μέλη της κοινωνίας του Βοΐου που θεωρούσαν ότι αυτή η περιοχή μπορούσε να λειτουργήσει  ως μία οντότητα με κοινή πορεία για την επίλυση των τεράστιων προβλημάτων της, δημιουργήσαμε την «Πρωτοβουλία Ευθύνης» παραμερίζοντας τυχόν διαφορές, αφήνοντας στην άκρη ακρότητες, τοπικισμούς, ιδεοληψίες και προσωπικά συμφέροντα.
Σε μια περίοδο που η κεντρική εξουσία με τις αποφάσεις της «τραυμάτισε» τις τοπικές μας κοινωνίες δημιουργώντας δύσκολες καταστάσεις για το Βόιο, εμείς οφείλαμε να αναλάβουμε την πρωτοβουλία και την ευθύνη προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία και ο αποπροσανατολισμός από τα πραγματικά προβλήματα του πανέμορφου και μοναδικού αυτού τόπου.
Δώσαμε έναν ειλικρινή, καθαρό αγώνα.
 Μακριά από ακρότητες.
Μακριά από διαχωρισμούς.
 Μακριά από τοπικιστικές κορώνες.
Καταθέσαμε ένα συγκροτημένο πρόγραμμα προκειμένου το Βόιο να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις, τα δικά του πλεονεκτήματα, το δικό του ανθρώπινο δυναμικό.
Οι πολίτες έδωσαν την έγκρισή τους σε αυτό το πρόγραμμα αναδεικνύοντας το συνδυασμό μας ως την πρώτη δημοτική αρχή του νέου εγχειρήματος.
Προσπαθήσαμε άμεσα να στήσουμε από το μηδέν ένα νέο Δήμο, ένα Δήμο δυνατό, λειτουργικό, αναπτυξιακό, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.
Καταβάλαμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε η ευθύνη που αναλάβαμε απέναντι στους συμπολίτες μας, να μετουσιωθεί άμεσα σε πράξη.
Δυστυχώς το νέο εγχείρημα του «Καλλικράτη» έθετε συνεχώς εμπόδια στις προσπάθειές μας. Καθημερινώς νέοι νόμοι, νέοι εγκύκλιοι, περικοπές πόρων, φόρτωση αρμοδιοτήτων, αναλγησία της κεντρικής εξουσίας, αφαίμαξη υπηρεσιών, πολιτικά παιχνίδια σε βάρος της περιοχής μας και μια σειρά άλλων ζητημάτων δυσκόλεψαν σε πολλές περιπτώσεις το σχεδιασμό που έγινε με τους συνεργάτες μου και τις υπηρεσίες του νέου Δήμου.
Ο εύκολος δρόμος για εμάς θα ήταν να φορτώσουμε όλα τα προβλήματα σε άλλους. Σε αόρατους και ορατούς εχθρούς αφήνοντας το Βόιο για άλλη μία φορά στον αυτόματο πιλότο.
Επιλέξαμε όμως το δρόμο που ναι μεν φάνταζε και ήταν δύσκολος, αποτελούσε όμως μονόδρομο.
Είπαμε από την αρχή την αλήθεια στους πολίτες για την κατάσταση που παραλάβαμε.
Ξεκαθαρίσαμε πως δεν κάνουμε βήμα πίσω από τις αρχικές μας δεσμεύσεις, δεν αθετούμε τα όσα είπαμε, συνεχίζουμε απρόσκοπτοι στους μεγάλους και μικρότερους στόχους που είχαμε.
3,5 χρόνια τώρα καταφέραμε πολλά, παλέψαμε για ακόμα περισσότερα
Η θητεία μας σημαδεύτηκε από μεγάλους αγώνες και διεκδικήσεις για το μη κλείσιμο των σχολείων, για τη συνέχιση λειτουργίας των υπηρεσιών, για τη μη αποδοχή δομών που πλασαρίστηκαν ως αναπτυξιακές αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν.
Σε αυτούς τους αγώνες κάποιοι επέμεναν στη γνωστή τους νοοτροπία. Επανέφεραν στο προσκήνιο τη λογική του διχασμού των τοπικών κοινωνιών. Επένδυσαν πολιτικά στην καταστροφή της περιοχής προκειμένου να συντηρηθούν στο πολιτικό προσκήνιο, ασκώντας αντιπολίτευση με όρους υπόγειους.
Αυτές οι πρακτικές όμως ήταν από την αρχή καταδικασμένες.
Καταδικασμένες από τους ίδιους τους πολίτες που έδειξαν το δρόμο της ενότητας για το Βόιο, με αποτέλεσμα εμείς ως δημοτική αρχή να πράξουμε τα αυτονόητα ώστε η περιοχή να μην παραδώσει όσα λίγα, αναλογικά, είχε κερδίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Παράλληλα ο μεγάλος βραχνάς που απειλούσε τη συνέχιση λειτουργίας του Δήμου ήταν το τεράστιο χρέος που παραλάβαμε. Τα 9 περίπου εκ. Ευρώ με τις συνεχείς  δικαστικές αποφάσεις που έφταναν στις υπηρεσίες μας από παλιές υποχρεώσεις, επέβαλαν την αλλαγή στάσης σε πολλούς τομείς.
Λάβαμε άμεσα την πολιτική απόφαση να επιλύσουμε το συγκεκριμένο ζήτημα παίρνοντας δραστικά μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση.
Επιλέξαμε να αλλάξουμε στάση σε πολλά ζητήματα που θεωρούνταν ως εκείνη τη στιγμή δεδομένα.
Ο περιορισμός του χρέους και η αποπληρωμή του μεγαλύτερου μέρους του ήταν κάτι που τέθηκε σαν κορυφαίος στόχος και με απόλυτη ικανοποίηση μπορώ να πω σήμερα ότι τον καταφέραμε.
Η κατάταξή μας από το ΥΠ.ΕΣ στη λίστα των «καλοπληρωτών» δήμων ανά την Ελλάδα είναι η μεγάλη απόδειξη των όσων καταφέραμε, ικανοποίηση για εμάς όμως αποτελεί πως κερδίσαμε την εμπιστοσύνη της τοπικής αγοράς και των προμηθευτών μας οι οποίοι δικαίως δεν ήθελαν να ακούσουν για εκ νέου συναλλαγή με το Δήμο.
Παρά την περιορισμένη και σφιχτή πολιτική σε επίπεδο οικονομικών η δημοτική αρχή έθεσε ως προτεραιότητα την κοινωνική πολιτική διαπιστώνοντας έγκαιρα πως εκατοντάδες συμπολίτες μας είχαν πληγεί από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση. Η δημιουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, η συμμετοχή μας στο Κοινωνικό φαρμακείο, το ταμείο κοινωνικής αλληλεγγύης, η δημοτική ιματιοθήκη, τα προγράμματα για ανέργους, η κατάρτιση του πίνακα βάσει του οποίου ο Δήμος Βοϊου ορίστηκε αρμόδιος δημόσιος φορέας για την υποδοχή ατόμων για να παράσχουν κοινωφελή εργασία, το πρόγραμμα για ανέργους «55+» και μια σειρά άλλων δράσεων έβαλαν ένα μικρό λιθαράκι προκειμένου να βοηθηθούν άνθρωποι και οικογένειες που δεν είχαν πρόσβαση σε βασικές ανάγκες της καθημερινότητας.
Ο Δήμος Βοΐου παράλληλα με συντονισμένες ενέργειες συνεργατών και υπηρεσιών του κατάφερε να αντλήσει πόρους και δομές για την Τρίτη ηλικία και τα μικρά παιδιά, όπως τα ΚΔΑΠ, τα ΚΔΑΠ- ΑΜΕΑ και τα ΚΗΦΗ έχοντας καταταχθεί στην πρώτη θέση στη Δυτική Μακεδονία.
Έργα υποδομών, παρεμβάσεις που στηρίζουν τον αγροτικό και γεωργοκτηνοτροφικό τομέα, στήριξη των δυναμικών παραγωγικών τομέων της περιοχής όπως η γούνα και τα τοπικά μας προϊόντα που ανοίγουν συνεχώς αγορές, προσπάθειες τόνωσης του τουρισμού μέσω συμμετοχής μας σε μεγάλες διεθνείς και πανελλήνιες διοργανώσεις όπως το συνέδριο Παλαιοντολογίας το Μάιο, καθώς και η συνεργασία μας με φορείς και συλλόγους προκειμένου να κρατηθεί ζωντανή η ιστορία και ο πολιτισμικός πλούτος της περιοχής, αποτέλεσαν για εμάς επιλογές αρχής τις οποίες βάζουμε στην προμετωπίδα του προγράμματός μας για τη νέα 5ετία.
Όπως επίσης καθαρός και αδιαπραγμάτευτος στόχος της νέας 5ετίας είναι οι μεγάλες αναπτυξιακές επιλογές με την προσέλκυση επενδύσεων που θα φέρουν όσες περισσότερες θέσεις εργασίας γίνεται, εκμεταλλευόμενοι τα πλεονεκτήματά μας.
Πάντα με σεβασμό στο φυσικό κάλος του Βοΐου και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής.
Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα δεν έγιναν δια μαγείας. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου που χωρίς να σκέφτονται το προσωπικό κόστος έμειναν αφοσιωμένοι στο όραμά μας για το Βόιο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια χωρίς να τους έχει ανατεθεί κάποιος ρόλος, αλλά ήταν εδώ δίπλα μας προτείνοντας λύσεις, στηρίζοντας με όλες τους δυνάμεις την υλοποίηση του προγράμματός μας.
Οι περισσότεροι είναι εδώ και πάλι. Παίρνουν πάλι την ευθύνη και την πρωτοβουλία για να μη σταματήσει η υλοποίηση του οράματός μας.
Εδώ όμως είναι ακόμα περισσότερα νέα πρόσωπα που πίστεψαν σε αυτό που εμείς υλοποιούμε, σε αυτό που εμείς προτείνουμε για την επόμενη μέρα.
Στελεχώνουν την «Πρωτοβουλία Ευθύνης» πρόσωπα αναγνωρισμένα από την κοινωνία, με προσφορά σε όλους τους τομείς, που διαπίστωσαν ότι ο δικός μας συνδυασμός δεν καταβάλλεται από αρχομανίες, πάθος για την εξουσία, προσωπική εκμετάλλευση ή εξυπηρέτηση των ημετέρων.
Για εμάς η νέα καθαρή εντολή που ζητάμε από τους συμπολίτες μας δεν θα είναι ούτε κατάκτηση κάποιου τροπαίου ούτε εκπλήρωση κάποιας προσωπικής φιλοδοξίας.
Θα είναι η εντολή να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας προς όφελος της περιοχής, για την εξυπηρέτηση του πολίτη, για την υλοποίηση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που έχουν ετοιμαστεί εν όψει της νέας προγραμματικής περιόδου, θα είναι εντολή στη δημοτική αρχή και τους ανθρώπους που μπορούν να βρίσκονται καθημερινά δίπλα στα προβλήματα όπως έγινε όλα αυτά τα 3,5 χρόνια.
Ευχαριστώ την καθεμία και τον καθένα προσωπικά που δέχτηκαν να συνεχίσουμε μαζί αυτό το ωραίο ταξίδι της δημιουργίας και της προσφοράς. Έχουμε τη θέληση, έχουμε την όρεξη, έχουμε τις ιδέες, έχουμε και θα έχουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας για τα επόμενα 5 χρόνια.
Καλό μας αγώνα
Για το Βόιο που ονειρευόμαστε
Για το Βόιο που ζούμε και δημιουργούμε
Για το Βόιο της καρδιάς μας…

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αθανασιάδης Θεμιστοκλής Συνταξιούχος
Ασλανίδης Χρήστος Συνταξιούχος ΕΛΤΑ
Βασιλειάδης Αναστάσιος Συνταξιούχος
Βασιλειάδης Αθανάσιος Επιχειρηματίας-Πρατηριούχος
Βασιλόπουλος Αθανάσιος Αγρότης
Βασιόπουλος Δημήτριος Συνταξιούχος Στρατιωτικός
Βλαχόπουλος  Αθανάσιος Μηχανολόγος ΤΕΙ
Βλάχος Ιωάννης Ηλεκτρολόγος 
Γαρούφος Παναγιώτης Γεοπόνος
Γιαννουλούδης Βασίλειος Επιχειρηματίας
Γιώτης  Θεόκλητος Δάσκαλος
Γκάρα Παρασκευή Οικιακά
Γκατζαβέλης Μηνάς Καφεπώλης
Γκίνης Χρήστος Ελεύθερος Επαγγελματίας
Γκόγκολας Αργύριος Κτηνοτρόφος
Γκόσιος Ελευθέριος Συνταξιούχος Υπουργείο Οικονομικών
Γκουντούλιας Γεώργιος Δάσκαλος
Δάτσιος Μιλτιάδης Βιοτέχνης
Δαφόπουλος Δημήτριος Αγρότης
Δεβετζής Θωμάς Ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων
Δημάδης Στέργιος Σιδηρουργός
Διαμαντοπούλου Ελένη Δασκάλα
Δολαπτσόπουλος Θεόδωρος Ελεύθερος Επαγγελματίας
Δραγώγια  Ζωή Επιχειρηματίας κτηνοτρόφος
Ευαγγελόπουλος Κωνσταντίνος Υπάλληλος ΔΟΥ
Ευθυμιάδης Ιωάννης Ελ.Επ-Ταξιτζής
Ζαρογιάννη Δέσποινα Οικιακά
Ζιμπιλίδης Αλέξανδρος Επιχειρηματίας
Ζιώτας Αιμίλιος Ελεύθερος Επαγγελματίας
Ζυγούρα Αγλαϊα Συνταξιούχος
Ζυγούρας Χρήστος Αγρότης
Ιορδανίδης Γεώργιος Αγρότης
Καρακώστας  Αθανάσιος Επιχειρηματίας
Καραλώλος Κωνσταντίνος Ελεύθερος Επαγγελματίας
Καραογλανίδης Αθανάσιος Αγρότης
Καραχισαρίδου Γνωσία Επιχειρηματίας
Καστανίδης Ανδρέας Κτηνοτρόφος
Κατσικάς Αθανάσιος Συνταξιούχος καθηγητής
Κοκκίνου Ευθυμία Συνταξιούχος 
Κοκόγιας Γεώργιος Επιχειρηματίας
Κολιός Ιωάννης Αγρότης
Κολίτσας Αριστείδης Συνταξιούχος ξυλουργός
Κουκουτσίλη Αναστασία Γραφίστρια
Κουτσώνας Ναούμ Κτηνοτρόφος
Κώτσικας Ιωάννης Οικοδόμος
Λαζαρίδης Άνθιμος Επιχειρηματίας- ζαχαροπλάστης
Λιάτος Κωνσταντίνος Ελ.Επ-Μαρμαράς
Μαγιάννης Αριστοτέλης Συνταξιούχος
Μακρή Στεφανία Δημοσιογράφος
Μαντός Νικόλαος Γουνοποιός
Ματαράγκας Αθανάσιος Ελεύθερος Επαγγελματίας
Ματζούκας Ιωάννης Συνταξιούχος
Μαυρίδης Γαβριήλ Αγρότης
Μαυρομάτης Δημήτριος Ηθοποιός -Σκηνοθέτης και τέως καλλ. Δ/της Δήμου Αμπελοκήπων Θεσ/νικης
Μαχανίδης Παναγιώτης Αγρότης
Μελιδονιώτη Αντιγόνη Καθηγήτρια Αγγλικών
Μισαηλίδης Θεόδωρος Αγρότης
Μορφίδης Πλάτων Αγρότης
Μουστάκα Ζωή Άνεργη
Μπαλτατζή Κυριακή Κομμώτρια
Μπαργιαμίδης Δημήτριος Αγρότης
Μπατζόπουλος Ανδρέας Γεωργοκτηνοτρόφος
Μπατσή  Μαίρη Επιχειρηματίας
Μπόντας  Στέφανος Αμπελουργός
Μπριάζας Θωμάς Αγρότης
Νάνου Ευανθία Οικιακά
Νικολαϊδης Ιωάννης Επιχειρηματίας
Νίτσιος Στέργιος Επιχειρηματίας
Ντάφα Ανθή Συνταξιούχος δημοσίου
Ντέρου Άννα Βιβλιοθηκονόμος
Ντίγκος Θεόδωρος Συνταξιούχος
Ξάνθος Στυλιανός Αγρότης
Παλασόπουλος Δημήτριος Συνταξιούχος καθηγητής
Παπαβασιλείου Αθανάσιος Αγρότης
Παπαδημητρίου Δημήτριος Ιδιωτικός υπάλληλος
Παπαδόπουλος Παύλος Συνταξιούχος ΟΤΕ
Παπαδόπουλος Μωυσής Συνταξιούχος
Παπαδοπούλου Σιάνα Συνταξιούχος Ιδιωτική υπάλληλος
Παπαναστασίου Αντώνιος (Κούδας) Υπάλληλος ΙΚΑ
Παπανικολάου Κωνσταντίνος Αστυνομικός
Παπασίμος Συμεών Καθηγητής
Παυλίδης Αναστάσιος Σιδηρουργός
Περτσινίδης Αθανάσιος Γεωργοκτηνοτρόφος
Πήττας Θεόδωρος Αγρότης
Πορπόρη-Γράβα Στυλιανή Ιδιωτική υπάλληλος
Ράνδου Ευθαλία Ιατρός
Ρίζος Νικόλαος Αγρότης
Σαμαράς Ανδρέας Συνταξιούχος Στρατιωτικός
Σαμαράς Βασίλειος Καθηγητής
Σεβασλίδης Αριστείδης Αγρότης βιοκαλλιεργητής  
Σίμος Ηλίας Πυροσβέστης
Σιωμούλης Κωνσταντίνος Ηλεκτρονικός
Σπαθάρης Κυριάκος Αγρότης
Στάθη  Τριανταφυλλιά Λογίστρια
Σταμπολούς Βασίλειος Ελεύθερος Επαγγελματίας-Πρατηριούχος
Σταυρόπουλος Αθανάσιος Συνταξιούχος
Στεφόπουλος Θεόδωρος Αγρότης-Βιοκαλλιεργητής
Συναχείρης Γεώργιος Αγρότης
Ταβλαχίδης Αναστάσιος Αγρότης
Ταγκαλίδης Σάββας Αγρότης
Ταγκαλίδης Χρήστος Ιδιωτικός υπάλληλος
Τζήκας Γεώργιος Βιοτέχνης
Τζημόπουλος Θωμάς Υπάλληλος ΔΕΗ
Τζημόπουλος Ηλίας Συνταξιούχος
Τζημούλης Δημήτριος Ιδιωτικός υπάλληλος
Τζήμτσος Χρήστος Συνταξιούχος
Τζόλιας Κωνσταντίνος Αγρότης
Τζομπανόπουλος Γεώργιος Επιπλοποιός
Τονίδου Σοφία Επιχειρηματίας
Τσάμης Νικόλαος Ποδοσφαιριστής
Τσαμπαρλής Χρήστος Δάσκαλος
Τσανακλής Ιωάννης Αγρότης
Τσιλφίδης Κωνσταντίνος Συνταξιούχος Αγρότης
Τσολάκης Κωνσταντίνος Ιδιωτικός υπάλληλος
Τσολακίδου Μαρία Άνεργη
Χαλδούπης Γεώργιος Συνταξιούχος ΔΕΗ
Χανδράς Δημήτριος Αγρότης
Χασιώτης Βασίλειος Ιδιωτικός υπάλληλος
Χονδροκώστας Κωνσταντίνος Συνταξιούχος δημοσίου
Χριστόπουλος Ιωάννης Αγρότης

1 σχόλιο:

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ