Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Απευθείας εκτέλεση εργασιών σε Ιατρεία του Βοΐου


Η  Ορφανίδου Παναγιώτα, υπό την ιδιότητα της ως Δήμαρχος Βοΐου, α ν α θ έ τ ε ι: 
 1. Στην  Βαρσάμη Αννέτα του Στέργιου, κάτοικο Τραπεζίτσας την εκτέλεση των εργασιών: 

«καθαρισμού των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των δημοτικών κτιρίων (πρώην δημοτικών σχολείων ή πρώην κοινοτικών καταστημάτων) στα οποία στεγάζονται σήμερα τα Αγροτικά Ιατρεία των οικισμών Τραπεζίτσας, Αξιοκάστρου, Κλήματος, Σήμαντρου και Σκαλοχωρίου της Δ.Ε. Νεάπολης του Δήμου Βοΐου αντί του ποσού των 3.300,00 €» 

2. Στην Γρηγορίου Δήμητρα του Θεοδώρου, κάτοικο Χειμερινού την εκτέλεση των εργασιών:  «καθαρισμού των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των δημοτικών κτιρίων (πρώην δημοτικών σχολείων ή πρώην κοινοτικών καταστημάτων) στα οποία στεγάζονται σήμερα τα Αγροτικά Ιατρεία των οικισμών Χειμερινού, Πλατανιάς, Μολόχας, Βελανιδιάς, Κρυονερίου και Χορηγού της Δ.Ε. Νεάπολης του Δήμου Βοΐου αντί του ποσού των 3.300,00 €» 

3. Στην Τζηκαλιού Ελένη του Δημητρίου, κάτοικος Δρυόβουνου την εκτέλεση των εργασιών:   «καθαρισμού των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των δημοτικών κτιρίων (πρώην δημοτικών σχολείων ή πρώην κοινοτικών καταστημάτων) στα οποία στεγάζονται σήμερα τα Αγροτικά Ιατρεία των οικισμών Νεάπολης, Δρυόβουνου, Αλιάκμωνα, Στέρνας και Πεπονιάς της Δ.Ε. Νεάπολης του Δήμου Βοΐου 
αντί του ποσού των 3.300,00 €»

Οι σχετικές εργασίες αφορούν στην καθαριότητα (μία φορά την εβδομάδα για κάθε κτίριο) των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των ανωτέρω δημοτικών κτιρίων για το χρονικό διάστημα από 25/02/2014 έως 31/12/2014.



ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ