Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεάπολης στηρίζει τον αγώνα του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “ Άλμα Ζωής”

Οκτώβριος 2014 : 
Η Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού

Ο σύλλογος για δεύτερη συνεχή χρονιά , στηρίζοντας τον αγώνα του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “ Άλμα Ζωής” καλεί τα μέλη και τους φίλους του να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια , αγοράζοντας ένα βραχιόλι το οποίο μπορεί να αποκτήσει μέσω του συλλόγου μας, στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ.
Από το πρώτο βραχιόλι μέχρι σήμερα πέρασαν 10 χρόνια! Η υποστήριξη του κόσμου τα χρόνια αυτά ήταν συγκινητική. Όλο και περισσότερος κόσμος υποστηρίζει την ενέργεια, αγοράζοντας το βραχιόλι. Περισσότεροι από 20 άνθρωποι της τέχνης, της μόδας, της τηλεόρασης και του αθλητισμού έχουν υποστηρίξει αφιλοκερδώς το Ροζ Βραχιόλι της Estee Lauder και του ΔΟΥΚΑ με στόχο να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής.

Το φετινό βραχιόλι είναι συλλεκτικό, φτιαγμένο από ειδικά διαμορφωμένο μεταξωτό σατέν ύφασμα στο χρώμα του δέρματος και εσωτερικό “επανερχόμενο υλικό”, με μέταλλο σε φινίρισμα ροζ-χρυσό 24Κ που φέρει τρισδιάστατο το διεθνές “ροζ φιογκάκι” με εσώγληφη λεπτομέρεια ’10th” , συμβολίζοντας την δέκατη χρονιά δημιουργίας του!
Ας νικήσουμε τον Καρκίνο του Μαστού. 
Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

τηλ επικοινωνίας : 6980584941 – 6977981998.
Και μέσω της σελίδας στο FB με μήνυμα.
Με εκτίμηση το ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ