Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΪΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015
 
Η Οργάνωση Μελών του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς ΒΟΙΟΥ, ευχαριστεί και συγχαίρει όλες και όλους τους δημότες, που ενίσχυσαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ και την πρωτιά στη Νομαρχιακή μας ενότητα.
Το μήνυμα που έστειλε ο Ελληνικός λαός με την περίτρανη πολιτική νίκη της Ριζοσπαστικής Αριστεράς είναι ξεκάθαρο.
Τέλος στα μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας.
Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι ιστορική επιλογή ελπίδας, αξιοπρέπειας, και ριζικής πολιτικής αλλαγής στη χώρα μας.
Η Κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ θα αντιμετωπίσει άμεσα τα μεγάλα ζητήματα της απασχόλησης, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής, του Κοινωνικού Κράτους, αλλά και τη διαπραγμάτευση για την κρίση του χρέους.
Είναι βέβαιο ότι με την ενεργή συμπαράσταση, όχι μόνον όσων ψήφισαν με απόλυτη συναίσθηση το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όσων δεινοπαθούν αυτά τα χρόνια των μνημονίων και δίστασαν να μας ψηφίσουν, θα καταφέρει να σταματήσει τον κατήφορο της οικονομίας και της ανθρωπιστικής κρίσης.  
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Μέσα από τις νέες αναπτυξιακές πολιτικές και τις ουσιαστικές διοικητικές μεταρρυθμίσεις, που θα εφαρμόσει η Νέα Κυβέρνηση, θα έρθει σύντομα και η σειρά του Βοΐου να αλλάξει πραγματικά σελίδα και να πάρουμε κι εμείς το μερίδιο της πραγματικής ανάπτυξης, για τον μονίμως χειμαζόμενο πληθυσμό μας.
Αυτή η μεγαλειώδης νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, θα δικαιώσει τους αγώνες και τις θυσίες τόσων γενεών που έδωσαν και τη ζωή τους ακόμη, για να έρθει η πραγματική πολιτική αλλαγή και η προκοπή του λαού στον τόπο, μα και στη χώρα μας συνολικά.
Σιάτιστα 26/01/2015
Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ