Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΥΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΑΜΟΡΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Στην υπογραφή της σύμβασης για την πώληση της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας του Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού ισχύος 1,035 MW, του φράγματος «Πραμόριτσα» με την Λειτουργό Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΛΑΓΗΕ Α.Ε.) προχώρησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδης Θεόδωρος την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015.

Η διαδικασία της υπογραφής πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας στον Πειραιά, παρουσία του Δημάρχου Βοΐου κ Δημητρίου Λαμπρόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Κεχαγιά Φώτη, του Αντιδημάρχου Βοΐου κ. Γκερεχτέ Λαζάρου, της Προέδρου και διευθύνων συμβούλου της ΔΥΠΡΑ κας Ζιάρας Φωτεινής και του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας κ. Κώστα Χαραλαμπίδη.  Εκ μέρους της εταιρείας παρέστη ο Επιχειρησιακός Δ/ντής Συναλλαγών Ηλεκτρικής Ενέργειας κ. Μιχάλης Φιλίππου.
Τόσο ο Περιφερειάρχης κ. Καρυπίδης όσο και ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Λαμπρόπουλος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ικανοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος των κατοίκων του Βοΐου, που θα επιφέρει οφέλη για την περιοχή.
                                                                                                   Από το Δήμο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ