Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Η φλόγα "Αγάπης" στη Σιάτιστα, στα πλαίσια της 10ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος


Στα πλαίσια της 10ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, σας προσκαλούμε να υποδεχθούμε την Φλόγα της «Αγάπης» την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012.

Τη φλόγα θα την υποδεχθούμε στην Μπάρα Σιάτιστας στις  7:00 μ.μ. όπου με την συνοδεία ιππέων, μοτοσικλετιστών, πολιτών και παιδιών θα την συνοδεύσουμε , διασχίζοντας την πόλη, καταλήγοντας στον αύλειο χώρο Γυμνασίου – Λυκείου Γ.Παπαγεωργίου .

Με την άφιξη της φλόγας θα ακολουθήσει μια μικρή ομιλία σχετική με την Αιμοδοσία καθώς και μουσικό – χορευτικό πρόγραμμα συμμετέχοντας τα εξής συγκροτήματα :
1.    Εύξεινος λέσχη ποντίων Βοΐου, από την Νεάπολη Βοΐου
2.    Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροκάστρου
3.    Ποντιακό συγκρότημα Βατερού Κοζάνης.
Ας είμαστε όλοι εκεί λοιπόν να υποδεχθούμε την «Φλόγα της Αγάπης» , το φωτεινό ποτάμι αγάπης και αλληλεγγύης που για μια ακόμη χρονιά θα φθάσει στην πόλη μας και ας την βοηθήσουμε να  ΄΄απλωθεί΄΄ και να  νικήσει την άγνοια, τον πόνο, την προκατάληψη και να φέρει την ελπίδα.
Με τιμή,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου.
(ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΌΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ)


Η μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας της Σιάτιστας ήταν αυτό που ξεχώρισε στην  εκδήλωση  του Αιμοδοτικού Συλλόγου Σιάτιστας, την Τετάρτη 29 Αυγούστου, στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου.
 Ραντεβού δόθηκε σήμερα Παρασκευή το απόγευμα στην Μπάρα, για την υποδοχή της φλόγας στα πλαίσια της 10ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO (sierafm)
πηγή: sierafm.gr
επιμέλεια:art


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ