Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Κουκί το κουκί γεμίσαμε το χωράφι!(Greenpeace)




Κάναμε το πρώτο βήμα!

Σήμερα φυτέψαμε τη λύση στα μεταλλαγμένα, σε ένα χωράφι 50 στρεμμάτων!
Αποδείξαμε στις εταιρείες ζωικών προϊόντων ότι το μόνο που χρειάζεται για να καλλιεργήσεις κτηνοτροφικά φυτά για ελληνικές ζωοτροφές, είναι θέληση!

Μέσα σε λίγες μόλις μέρες, με τη βοήθεια εκατοντάδων καταναλωτών, μαζέψαμε το απαραίτητο ποσό για να πραγματοποιηθεί η σπορά αυτού του χωραφιού με ελληνικά, κτηνοτροφικά κουκιά. Τους επόμενους μήνες θα τα φροντίζουμε μέχρι και το θερισμό τους την άνοιξη, όταν και θα γίνουν ζωοτροφή για ζώα που θα παράξουν γάλα, δείχνοντας έτσι στις εταιρείες τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να παράγουν ποιοτικά ζωικά προϊόντα, χωρίς χρήση σόγιας, συχνά μεταλαγμένης.
Επόμενος στόχος: να μαζέψουμε 10.000 ευρώ μέχρι τις 23/11, για να βρούμε και άλλα χωράφια που θα καλλιεργηθούν με κτηνοτροφικά φυτά την επόμενη καλλιεργητική περίοδο. Να οδηγήσουμε μαζί την αλλαγή που θέλουμε και να μην επιτρέψουμε στις εταιρείες να αφήσουν άλλη μία χρονιά να πάει χαμένη.
Αυτή η εκστρατεία είναι και δική σου:
Διάλεξε το ποσό που μπορείς να προσφέρεις. Είτε μικρό είτε μεγάλο, να ξέρεις ότι είναι εξίσου σημαντικό. Γιατί αυτή η εκστρατεία μπορεί να συνεχίσει μόνο και με τη δική σου βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ