Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΡΧΟNΤΙΚΟ - ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΒΟΪΟΥ

Το ξενοδοχείο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ που βρίσκεται στην περιοχή της ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ, επαναλειτουργεί υπό τη διεύθυνση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βοΐου (ΔΗ.Κ.Ε.ΒΟ).

 Με την Εγνατία Οδό η πρόσβαση στη Σιάτιστα είναι εξαιρετικά εύκολη και άνετη.
Σε απόσταση 28 χ.λ.μ από την ΚΟΖΑΝΗ και μόλις 3 χιλ από την ΕΓΝΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη-Ιωαννίνων σε υψόμετρο 900μ. στις πλαγιές του βουνού Βέλια, βρίσκετε η πόλη της Σιάτιστας στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης λειτουργεί η ξενοδοχειακή μονάδα της ΔΗ.Κ.Ε.ΒΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ

Αξίζει να επισκεφθεί κανείς τα Αρχοντικά της Σιάτιστας, τις Εκκλησίες του 17ου και 18ου αιώνα, το Βοτανικό Μουσείο του Ορειβατικού Συλλόγου <<  ο Μπούρινος>>, την Παλαιοντολογική Συλλογή που λειτουργεί στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο , την <<Μανούσεια>> Κεντρική Βιβλιοθήκη,το περίφημο Μοναστήρι της Παναγίας Μικροκάστρου και να γνωρίσει από κοντά τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής.
Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο για επίσκεψη της γύρω περιοχής, Το κοντινότερο χιονοδρομικό κέντρο είναι 60 χ.λ.μ μέσω της Εγνατίας Οδού στη Βασιλίτσα Γρεβενών, τα πανέμορφα χωριά του Βοΐου καθώς επίσης την Καστοριά μόλις 25 χιλ μέσω του κόμβου Σιάτιστα –Κρυσταλοπηγή.

Η Σιάτιστα καλεί τον επισκέπτη να περπατήσει τα σκαλωτά καλντερίμια των στενών της,να πάρει μέρος στα ξεφαντώματα και τα γλέντια που συνοδεύουν το άναμμα της κλαδαριάς στις 23 Δεκεμβρίου, να χορέψει μαζί με τα μπουμπουσάρια ανήμερα των θεοφανίων στις 5 Ιανουαρίου, να καβαλικέψει τα καταστόλιστα άλογα και να διασκεδάσει μαζί με τους καβαλάρηδες το 15Αύγουστο, να πιεί το περίφημο Σιατιστινό κρασί κι αν είναι τυχερός να χορέψει στις πλατείες Χώρας ή Γεράνειας με τους καλεσμένους στον Τρανό χορό σε κάποιο γάμο.

Περιγραφή:
Περιλαμβάνει 26 δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα, που περιλαμβάνουν λουτρό, ντους, κεντρική θέρμανση και μπαλκόνια με θέα.
Στο εστιατόριο μπορείτε να γευθείτε μία ποικιλία από γεύσεις, στην καφετέρια μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας και βέβαια υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης για όλους τους επισκέπτες.

Κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει τηλεόραση,δωμάτια για μη καπνίζοντες. Το ξενοδοχείο διαθέτει μπαρ, εστιατόριο, επιχειρησιακό κέντρο που επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση των ενοίκων του, προσφέροντας εκπληκτικές εγκαταστάσεις και εξαιρετικές παροχές με γνώμονα την ποιότητα.

Το ξενοδοχείο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ αποτελεί ιδανική επιλογή για τον επισκέπτη της πόλης της ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ. Συνδυάζοντας παραδοσιακές και μοντέρνες τάσεις αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, οι χώροι του ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ προσφέρουν αισθητική, πολυτέλεια και χαλάρωση.

 http://www.hotelarchontiko.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ