Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ξέρεις ότι μπορείς να γίνεις καπετάνιος;

...Και όχι μόνο καπετάνιος, αλλά και μέρος του στόλου του Arctic Sunrise και των παράκτιων ψαράδων!

Λίγο πριν οι Ευρωπαίοι υπουργοί πάρουν αποφάσεις για την αναθεώρηση της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής (μία μοναδική ευκαιρία που παρουσιάζεται μία φορά στα 10 χρόνια!), το πλοίο της Greenpeace διεκδικεί με τους παράκτιους ψαράδες πραγματική αλλαγή για θάλασσες γεμάτες ζωή.
Και αυτό είναι κάτι που μαζί σου μπορούμε να το καταφέρουμε.
Με τη δική σου συμμετοχή άλλωστε, πριν λίγους μήνες το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε ιστορικές αποφάσεις που μένει τώρα οι υπουργοί να τις στηρίξουν και να ανατρέψουν δεκαετίες καταστροφής!
Αυτή την κρίσιμη στιγμή λοιπόν, το Arctic Sunrise θα έρθει και στην Ελλάδα (27/3-8/4). Θα βρεθεί στις Κυκλάδες (που εδώ και 5 χρόνια δουλεύουμε με τους παράκτιους ψαράδες για να δημιουργηθεί θαλάσσιο καταφύγιο) και στον Πειραιά.
Γίνε καπετάνιος της αλλαγής. Μπες σε αυτή τη σελίδα, φτιάξε το δικό σου χάρτινο καραβάκι και βάλε το προσωπικό σου μήνυμα. Το καραβάκι σου θα ταξιδέψει μαζί με Arctic Sunrise από λιμάνι σε λιμάνι μέχρι και τις Βρυξέλλες τον Ιούνιο. Εκεί, θα παραδώσουμε το δικό σου και τα χιλιάδες άλλα μηνύματα από όλη την Ευρώπη, με έναν... ιδιαίτερο τρόπο στον κ. Τσαυτάρη και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους υπουργούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ