Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Στην τελική ευθεία το Πνευματικό Κέντρο «Άρη και Λίλιαν Βουδούρη»



Ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την αποπεράτωση του έργου «Πνευματικό Κέντρο Άρης και Λίλιαν Βουδούρη» στη Σιάτιστα, έγινε την Παρασκευή 10 Μαΐου με την υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης ύψους 155.510 Ευρώ, μεταξύ του Προέδρου του Ιδρύματος «Άρη και Λίλιαν Βουδούρη» και της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας.
Παρουσία της Δημάρχου Βοΐου, Παναγιώτας Ορφανίδου και στελεχών της δημοτικής αρχής, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, με τον οποίο υπήρξε άψογη συνεργασία το τελευταίο διάστημα, υπέγραψε τη συμπληρωματική σύμβαση ξεμπλοκάροντας έτσι τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε η Σιάτιστα και γενικότερα ο Δήμος Βοΐου, να αποκτήσουν ένα Πνευματικό Κέντρο αντάξιο της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής. 
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Άρη και Λίλιαν Βουδούρη» το έργο πρόκειται να ολοκληρωθεί στο τέλος του χρόνου και την ευθύνη της λειτουργίας του θα έχει η ΔΗΚΕΒΟ.
Από την πλευρά της η Δήμαρχος Βοΐου, ευχαρίστησε το Ίδρυμα και προσωπικά τον Πρόεδρο, Ιωάννη Παλαιοκρασσά, για τη δωρεά σημειώνοντας παράλληλα τη σημαντικότητα λειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου για το Δήμο.
Την ανάδοχο εταιρεία «Κ/Ξ Παναγιώτη Τσιαούση- Αθανάσιου Κύρου» εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Τσιαούσης, ο οποίος εξήγησε πως πρόκειται για ένα σύγχρονο Πνευματικό Κέντρο με δυνατότητα 298 θεατών, σκηνή 125τ.μ., γραφεία, καμαρίνια κλπ.   

Γραφείο Τύπου Δήμου Βοΐου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ