Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Το πολιτιστικό πρόγραμμα του Βοΐου για το φετινό καλοκαίρι (2013)


Ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2013 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Βοΐου φέτος, με το Δήμο, τη ΔΗΚΕΒΟ και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, να διοργανώνουν ξεχωριστές εκδηλώσεις.
Φυσικά σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής και άλλους φορείς, εκδηλώσεις θα διοργανωθούν σε όλο το Δήμο μέχρι το Σεπτέμβριο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές, προώθηση τοπικών προϊόντων και φυσικά αναβίωση εθίμων που αναδεικνύουν την πλούσια πολιτιστική και πολιτισμική παράδοση του τόπου.
Ο Δήμος Βοΐου στην προσπάθεια στήριξης του πολιτιστικού πλούτου της περιοχής θα καλύψει ένα μεγάλο μέρος των εξόδων των εκδηλώσεων αυτών, χωρίς να ξεφεύγει από την πάγια πολιτική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια για ορθολογική διαχείριση των δαπανών, ενώ φυσικά θα προσφέρει υλικοτεχνική υποστήριξη σε φορείς και συλλόγους.
*video με δήλωση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Θεόκλητου Γιώτη: http://www.youtube.com/watch?v=I1jV2gxgD-w&feature=youtu.be
Γραφείο Τύπου Δήμου Βοΐου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ