Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΒΟΪΟΥ: ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Δεν προέκυψε απαρτία στη σημερινή Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεάπολης, για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 16:30΄στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Καταστήματος Νεάπολης. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Σύμφωνα με το καταστατικό (άρθρο 18) προσκαλούνται  τα μέλη  να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα 16:30 στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων της  Δημοτικής Ενότητας Νεάπολης .
       Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:

 • Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

 • Οικονομικός απολογισμός
 • Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

 • Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.

 • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής.

 • Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας (του ¼ τουλάχιστον του συνόλου των μελών),  η Γ.Σ. θα επαναληφθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα, και με τα ίδια θέματα.
Παρακαλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας να προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση, για να αλληλοενημερωθούμε, να καταγράψουμε την σημερινή συγκυρία, να υπάρξουν νέες προτάσεις και προβληματισμοί. Θυμηθείτε ! Ο Σύλλογος δυναμώνει με το ενδιαφέρον σας, με τις προτάσεις σας, με την συμμετοχή σας. Η εκλογή ενός νέου δυναμικού Δ.Σ θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του Συλλόγου μας και του χωριού μας.


ΝΕΑΠΟΛΗ 20/11/2013

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Άννα Τζημούρτα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ