Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Μήνυμα του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δ. Γάκη για το Πάσχα


Σε μήνυμά του για το Πάσχα ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης αναφέρει τα εξής: 

«Αγαπητοί φίλοι! 
Οι λαμπρές μέρες του Πάσχα, μας καλούν να υπερβούμε τον εγωκεντρισμό. Να μεταβούμε από τη λύπη και την απόγνωση στη χαρά και στην ελπίδα. Είναι γεμάτες με ανοιξιάτικη διάθεση, με συναισθήματα εμπιστοσύνης στο μέλλον. 

Οι μέρες αυτές γιορτάζονται με ιδιαίτερο τρόπο στη Δωδεκάνησο. Είναι μια περίοδος οικογενειακής γιορτής, παραδόσεων και εθίμων που μεταφέρονται αναλλοίωτα στο χρόνο και μας συνδέουν με την ιστορία και τον πολιτισμό μας. 

Ταυτόχρονα, είναι ημέρες αλληλεγγύης και προσφοράς. Οι γιορτές της Πασχαλιάς φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά μεταξύ τους, με κατανόηση και σεβασμό, σε πείσμα των όσων αρνητικών συμβαίνουν ιδιαίτερα αυτό τον καιρό στην κοινωνία μας. 

Και αυτό είναι το μεγάλο μήνυμα του ΠΑΣΧΑ σήμερα: Η συνάντηση με τους άλλους. Η προσφορά στο συνάνθρωπο, η αλληλεγγύη σε όλους όσοι την έχουν ανάγκη σε όλα τα επίπεδα. Ένα μήνυμα αισιοδοξίας και η δική μας δέσμευση ως κοινωνία και άτομα: 

Ότι θα εργαστούμε με όραμα, έμπνευση και με αποφασιστικότητα για να αλλάξουμε τη ζωή μας, για να αντιμετωπίσουμε δυναμικά και ανατρεπτικά τις προκλήσεις του μέλλοντος. 
Σας εύχομαι Καλό Πάσχα, με υγεία και αισιοδοξία!»

http://dimitrisgakis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ