Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Συνάντηση συνδυασμού «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»- Συνεχίζουμε με ενότητα και συνοχή για την επιβεβαίωση της οριστικής νίκης την Κυριακή

Τη βεβαιότητα πως ο συνδυασμός «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» θα είναι ο νικητής και του δεύτερου γύρου των εκλογών, στις 25 Μαΐου, εξέφρασε η υποψήφια Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, σε συνάντηση που είχε με το σύνολο των υποψηφίων που στελέχωσαν τα ψηφοδέλτιά της.
«Οι πολίτες έδειξαν τι επιθυμούν για τα επόμενα πέντε χρόνια. Είμαστε οι νικητές των εκλογών, την Κυριακή θα επιβεβαιωθεί οριστικά το αποτέλεσμα αυτό», υπογράμμισε.
Η Παναγιώτα Ορφανίδου μίλησε για ένα καθαρό αγώνα που έδωσε ο συνδυασμός της, προβάλλοντας το πρόγραμμα και τις θέσεις του και ευχαρίστησε τον καθένα ξεχωριστά, για το ήθος που επέδειξαν στην επαφή με τους πολίτες σε κάθε γωνιά του Βοΐου.
Τα στελέχη του συνδυασμού, επιβεβαίωσαν την ενότητα και τη συνοχή για την «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και στις τοποθετήσεις τους, τόνισαν πως ο αγώνας θα συνεχιστεί ώστε να γίνει κατανοητό σε κάθε πολίτη του Βοΐου η κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης την Κυριακή 25 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ