Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βοΐου κατέθεσε στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. για ένταξη στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση  οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» φάκελο αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς, για να ωφεληθούν οι δημότες μας από την απαλλαγή των τροφείων για την φιλοξενία των παιδιών μας. Η  Ε.Ε.Τ.Α.Α  λαμβάνοντας υπόψη τον πολύ καλό εξοπλισμό και την άριστη λειτουργία των παιδικών σταθμών του Δήμου Βοΐου, αποδέχθηκε την πρόταση του Νομικού Προσώπου και ενέκρινε την ένταξη των 55 μητέρων.
Οι αιτήσεις των γονέων για την φιλοξενία νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς που μας υποβλήθηκαν ξεπερνούν τις 100 και έγιναν όλες δεκτές. Η πολιτική βούληση της διοίκησης καθώς και η οικονομική ευρωστία του Νομικού Προσώπου, λόγω της χρηστής διοίκησης υπάρχει αρκετά μεγάλο ταμειακό υπόλοιπο, μας επιτρέπουν όλα τα παιδιά μας και αυτά που εντάχτηκαν στο πρόγραμμα και τα υπόλοιπα να τα φιλοξενήσουμε στους σταθμούς χωρίς κανέναν αποκλεισμό, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, χωρίς την καταβολή τροφείων από τους γονείς, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, εντελώς δωρεάν.
 Με ιδιαίτερη χαρά, λοιπόν, σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 1 Σεπτέμβρη 2014 και ώρα 9.30 π.μ. στους Αγιασμούς που θα πραγματοποιηθούν στους Παιδικούς Σταθμούς Γαλατινής, Νεάπολης, Σιάτιστας και Τσοτυλίου για το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς των παιδιών μας.
Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με υγεία και προκοπή στις οικογένειές σας.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Βοΐου
Παναγιώτης Γαρούφος Αντιδήμαρχος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ