Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Προσλήφθηκαν τρεις (3) ειδικοί Συνεργάτες στο Δήμο Βοΐου

Προσλήφθηκαν οι τρεις (3) ειδικοί Συνεργάτες στο Δήμο Βοΐου.
Η δαπάνη µισθοδοσίας τους ανέρχεται στο ποσό των
28.951,46 €/ έτος.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                  ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
αποφάσισε την πρόσληψη των παρακάτω ειδικών συνεργατών, οι οποίοι θα παρέχουν συµβουλές και θα διατυπώνουν εξειδικευµένες γνώµες, γραπτά ή προφορικά για τον συγκεκριµένο τοµέα δραστηριοτήτων του Δήµου για τον οποίο έχουν οριστεί να εξυπηρετήσουν.
  • την Κισκίνη Καλιόπη του Αγαθοκλή, κλάδου ΔΕ

Διοικητικού, ως Ειδική Συνεργάτιδα για την επικουρία του Δημάρχου Βοΐου, για
θέματα οργάνωσης και υποστήριξης γραματείας δημοτικών οργάνων.

  • τον Δάρδα Γεώργιο του Αναστασίου, κλάδου Π.Ε.

Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, ως Ειδικό Συνεργάτη για την επικουρία του
Δημάρχου Βοΐου, για θέματα Πληροφορικής και Προγραματισμού Η/Υ.

  • την Ώτα Μαρτινιανή του Γεωργίου, κλάδου ΠΕ

Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, ως Ειδική Συνεργάτιδα για την
επικουρία του Δημάρχου Βοΐου, για θέματα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης &
Επικοινωνίας, με χρήση νέων τεχνολογιών και νέων μέσων για την ολοκληρωμένη
προβολή των δράσεων του Δήμου.

6 σχόλια:

  1. Για το πρώτο όνομα τα προσόντα ξεχυλίζουν....Κανονίστε να της κάνετε τα χατήρια γιατί μετά από σας μόνο με τον Καραμπατζιά δεν συνεργάστικε ακόμη...Απορώ γιατί βγάζετε προκηρύξεις αφού όλα είναι φωτογραφικά και οι θέσεις κρατημένες...πόσο κοροϊδα πια νομίζετε ότι είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την μετακίνηση και συγκεκριμένα της υπαλλήλου που δούλευε στο Τσοτύλι που τυγχαίνει να με έχει εξυπηρετήσει άπειρες φορές ήταν δική της πρόταση; Βγάζει τα προσωπικά της κόμπλεξ και τιμωρεί την σύζυγο πρώην συνεργάτη της:Τι μεγαλοψυχία. Για το Βατερλώ που έπαθε από την προηγούμενη δημοτική αρχή φταίει αυτή και κανένας άλλος. Πρόσεξε καλή μου γιατί έρχεται πολύ γρήγορα και το δεύτερο Βατερλώ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι ψηφοφόρος του Γιατρού αλλά θεωρώ απαράδεκτο αυτό που γίνετε στην Μαρία που στην τελική είναι ο τελευταίος σύνδεσμός μας με τον ΟΑΕΔ...εξυπηρετική και ευγενικη προς όλους.Βρε γιατρέ αγαπημένε γιατί συνεχίζεις να τρέφεις φίδια στον κόρφο σου. Η κυρία είναι δοκιμασμένη. Τόση υποχρέωση της έχεις πια και την υποστηρίζεις.Κάτι τέτοιοι άνθρωποι μόνο ενότητα και πρόοδο δεν θα φέρουν στον τόπο μας. Γιατρέ σε αγαπάμε και σε εκτιμάμε, αλλά από κάτι τέτοιες κινήσεις μόνο εγωισμό και αλαζονία θα σου προσδώσουμε.Μην κάνετε τα ίδια με τους προηγούμενους γιατί ο λαός δεν ξεχνα και θα σας τιμωρήσει.Ναι έχεις δίκαιο εσύ είσαι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ αλλά μήπως πρέπει να το αποδείξεις και με τις πράξεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πρωην δημαρχος μηπως ειχε καλυτερο συνεργατη, τον Πολύζο, που εκτός των άλλων ανέλαβε και τις υπηρεσιες: «σχεδιασμού και οργάνωσης υλοποίησης πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου Βοΐου, κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού του έτους 2014 αντί του ποσού των 4.800,00 €». Τόσο καλά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. . τετοια ατομα μακρια πρεπει να τα εχεις,, μακαρι να ξυπνησεις απο τον βαθυ σου υπνο.. πριν ειναι αργα.....

      Διαγραφή

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ