Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 28χρονου αλλοδαπού στο Καλονέρι Βοΐου


Στα ίχνη των δραστών της δολοφονίας 28χρονου Αλβανού στο Καλονέρι Κοζάνης έφτασαν οι αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας.

Η εξαφάνιση του 28χρονου είχε δηλωθεί από συγγενικό του πρόσωπο στις 23 Οκτωβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Σιάτιστας, καθώς αγνοούνταν από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οπως προέκυψε, τον μήνα εκείνον, δύο Αλβανοί, ένας 26χρονος και ένας 51χρονος, ήδη έγκλειστοι σε ελληνικές φυλακές για άλλη δολοφονία, αφού έμαθαν ότι το θύμα είχε πληρωθεί και την επόμενη ημέρα θα μετέβαινε στην Αλβανία, τον επισκέφτηκαν στο ποιμνιοστάσιο που εργάζονταν και, με την πρόφαση ότι θα πήγαιναν οι τρεις τους για καφέ σε γειτονική περιοχή, τον έπεισαν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο μαζί τους.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σταμάτησαν, αποβιβάστηκαν από το όχημα και, με κίνητρο τη ληστεία, τον τραυμάτισαν θανάσιμα, χτυπώντας τον αρχικά με μαχαίρι και κατόπιν πυροβολώντας τον με κυνηγετική καραμπίνα.

Στη συνέχεια, αφού του αφαίρεσαν 1.000 ευρώ, τον έριξαν σε παρακείμενο αρδευτικό φρεάτιο.

Το πτώμα του 28χρονου βρέθηκε την Κυριακή στο φρεάτιο, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.
  
Η ταυτοποίηση αναμένεται και εργαστηριακά, με αντιπαραβολή γενετικού υλικού του πτώματος, με DNA συγγενούς του θύματος.
  
Η δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο Αλβανών θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ