Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου την ιδρυτική δήλωση του νέου κόμματός του με ονομασία «Κίνημα - Δημοκρατών Σοσιαλιστών»

ΦΩΤΟ : ΖΟΥΓΚΛΑ

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου την ιδρυτική δήλωση του νέου κόμματός του με ονομασία «Κίνημα - Δημοκρατών Σοσιαλιστών» και έμβλημα ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο.
 ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
http://www.protothema.gr/

Την ιδρυτική δήλωση υπογράφουν 252 άτομα μεταξύ των οποίων είναι οι Φίλιππος Πετσάλνικος, Μιχάλης Καρχιμάκης, Νίκος Παπανδρέου, Μαριλένα Κοππά και άλλοι.

«Δεν ιδρύουμε ένα κόμμα, συμμετέχουμε στην αφετηρία ενός Κινήματος» 

Σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός σημειώνει ότι «ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου» και προσθέτει πως «ήρθε η ώρα να οικοδομήσουμε, όλοι μαζί, το νέο πολιτικό σπίτι που θα στεγάσει τις προοδευτικές μας αξίες».

Συμπληρώνει, δε, πως «συμμετέχουμε στην αφετηρία ενός Κινήματος, που μπορεί και πρέπει να ανταποκρίνεται ουσιαστικά στα μεγάλα διακυβεύματα που αφορούν τη χώρα και τον Ελληνικό λαό».

Από τους νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πρώτοι στο «πάμε» -τη λέξη με την οποία κλείνει την πρώτη του επιστολή ο Γιώργος Παπανδρέου- απάντησαν ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο οποίος θα είναι και ο ένας εκ των εκπροσώπων του νέου κόμματος και αναμένεται να είναι υποψήφιος στη Λάρισα, ο Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος κατά πληροφορίες θα πολιτευθεί στην Αθήνα, και ο Συμεών Κεδίκογλου για την Εύβοια. 













Ήδη το νέο κόμμα έχει παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα, με προφίλ στο Twitter και στο Facebook: 




 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ