Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ


Στην πρωτοχρονιάτικη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Εράτυρα παρέστη ο Δήμαρχος Βοΐου, Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όπου αντάλλαξε ευχές με τους ιερείς και τον κόσμο. Στη δοξολογία παρέστη, επίσης, ο Διοικητής της Τροχαίας Κοζάνης κ. Διόγκαρης Σπυρίδων.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Βοΐου μοίρασε τα δώρα στα παιδιά της Σιάτιστας, μαζί με τον Άγιο Βασίλη, στην εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο η Λέσχη Γυναικών Σιάτιστας, στο Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο. Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γκερεχτές Λάζαρος και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας κ. Δίκος Στέργιος.
 

Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, ο  Δήμαρχος Βοΐου επισκέφθηκε το Μικρόκαστρο, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Τοπικό Συμβούλιο, όπου αναβίωσε ο χορός της Γκαχελώνας, με γλέντι και παραδοσιακούς χορούς.
Έπειτα, ο Δήμαρχος κ. Λαμπρόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Ρομπόλα Ιωάννη, παρακολούθησαν την παρέλαση των μπουμπουσιαριών στη Γαλατινή, γνωστά και ως «Ρουγκατσάρια».


Από το Δήμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ