Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

kozan.gr: Έντονη αντιπαράθεση Ζευκλή - Ορφανίδου για το ΚΠΕ Σιάτιστας!


 «Ανίδεη γυναίκα η κα. Ζυγούρη που έχει προκαλέσει μεγάλο κακό στην περιοχή», ανέφερε ο κ. Ζευκλής
Σκληρότατη κριτική στη δήμαρχο Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου αλλά και στηΈλενα Ζυγούρη(Περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Δ. Μακεδονίας), άσκησε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Ζευκλής, όταν άκουσε από τα χείλη της Δημάρχου την πρόθεση της κας Ζυγούρη να εισηγηθεί για έδρα των ΚΠΕ Σιάτιστας και Βελβεντού, το Βελβεντό (διότι έχει καλύτερες αξιολογήσεις). 
Όπως ανέφερε ο κ. Ζευκλής, η δήμαρχος Παναγιώτα Ορφανίδου έπειτα από δημοσίευμα του kozan.gr στις 29/07 που αφορούσε τα ΚΠΕ (Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) Σιάτιστας και Βελβεντού και το ενδεχόμενο κοινής διοίκησης (δείτε εδώ περισσότερα), κάλεσε τους επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου Βοΐου να συναντηθούν μαζί της και να προγραμματίσουν τις περαιτέρω ενέργειές τους για το θέμα, ώστε να μη βρεθούν προ τετελεσμένων και δυσάρεστων γεγονότων για το μέλλον του ΚΠΕ Σιάτιστας.


Αντ' αυτού (όπως ανέφερε ο κ. Ζευκλής), η δήμαρχος συναντήθηκε μόνη της με τη κα Ζυγούρη χωρίς να τους ειδοποιήσει. Στο σημείο εκείνο και συνεχίζοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Ζευκλής εξαπέλυσε επίθεση κατά της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Δ. Μακεδονίας χρησιμοποιώντας πολύ σκληρές εκφράσεις, χαρακτηρίζοντάς την ως «ανίδεη» γυναίκα που έχει κάνει μεγάλο κακό στην περιοχή του Βοΐου και είναι «όργανο» του Υπουργείου. «Η κα Ζυγούρη (που κατάγεται από την περιοχή των Σερβίων – Βελβεντού, όπως επισήμανε) πάει να μας πασάρει ότι το ΚΠΕ Βελβεντού είναι πιο αξιόλογο και πρέπει να είναι έδρα του καινούριου φορέα». Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Ζευκλής, πρότεινε να μειωθεί - αν χρειάζεται - το προσωπικό και στα δύο ΚΠΕ, αλλά να παραμείνουν ως έχουν.

«Είστε ηθικός αυτουργός της δημαγωγίας» του απάντησε σε έντονο ύφος η δήμαρχος Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου, διευκρινίζοντας ότι η επίσκεψη στην κα Ζυγούρη ήτανσυναπόφαση και των τριών (Καραμπατζία, Ζευκλή και της Δημάρχου), πλην του κ. Λαμπρόπουλου ο οποίος απουσίαζε. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να αναζητηθούν οι προθέσεις του Υπουργείου (μέσω της κας Ζυγούρη) και στη συνέχεια να ενημερωθούν οι επικεφαλής των παρατάξεων και αν χρειαστεί να επισκεπτούν το Υπουργείο με ολοκληρώμενο φάκελο, αναπτύσσοντας την επιχειρηματολογία τους για τη σημαντικότητα και το έργο του ΚΠΕ Σιάτιστας, ανέφερε η κα. Ορφανίδου. 

Από την πλευρά του ο κ. Καραμπατζιάς επισήμανε ότι για το θέμα του ΚΠΕ καλό θα ήταν να μη δίνεται τοπικιστική διάσταση, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ως θύμα της σημερινής πολιτικής κατάστασης και των πολιτικών εξελίξεων. «Γιατί θα πρέπει να μπούμε σε μια τοπικιστική ανατιπαράθεση με το Βελβεντό; Θα μπορούσαν και τα δύο να λειτουργήσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο. Καραμπατζιάς.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο από την κάμερα του sierafm: 


11 σχόλια:

  1. Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΥΓΟΥΡΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΛΑΙΕΙ. ΛΥΚΕΙΟ ΕΡΑΤΥΡΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΡΑΤΥΡΑΣ ΛΥΚΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΠΕ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ .ΖΕΥΚΛΗ ΒΑΛΕ ΣΚΟΠΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΖΥΓΟΥΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΚΠΕΣΙΑΤΙΣΤΑΣ.ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΤΥΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΥΡΟ.ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ. ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΤΑ Δ.Σ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ . ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΑΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ. ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΙΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
    ΤΣΟΤΥΛΙΟΤΕΣ ΞΕΣΗΚΟΘΗΤΕ
    Η ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ
    ΑΥΤΗ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΤΟ ΕΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
    Ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ Ο ΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΖΥΜΠΙΛΗΔΗΣ Ο ΣΙΜΟΣ Ο ΓΑΡΟΥΦΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ
    ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΣΟΤΥΛΙΟΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ
    ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΣΟΤΥΛΙΟΤΕΣ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΗΣ ΟΥΣΤ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
    ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΚΟΥ ΠΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΤΥΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΑΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΞΟΥΝ ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΟΥΣΤ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΙΡΙΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΗΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥ ΝΑ ΚΑνουν τιποτε
    ΤΣΟΤΥΛΙΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΖΕΥΚΛΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΟΙ ΑΛΛΟΥ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΤΕ
    ΟΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΖΕΥΚΛΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕΣ ΣΙΑΤΙΣΤΙΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΟΥΣΤ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΠΟΠΗ ΚΑΛΕ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΧ ΞΕΧΑΣΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΣΤ ΤΣΟΤΥΛΙΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντροπή σας κύριοι να κατηγορείτε ανθρώπους με ήθος! Αναλογιστείτε και θυμηθείτε ποιοι έτρεξαν πιο πολύ από όλους σας για το σχολείο; Ποιοι??? Νομίζω οτι ξέρετε πολύ καλά αλλά μάλλον ξεχνάτε εύκολα...ίσως γιατί έχετε μάθει να συκοφαντείτε, ίσως γιατί το μόνο σας όπλο είναι το χτύπημα κάτω από τη ζώνη, ίσως γιατί πάντα θα κρύβεστε πίσω από προκυρήξεις και ψευδώνυμα! Κύριοι όλα λύνονται με διάλογο. Αφήστε στην άκρη την προπαγάνδα που επί χρόνια είχατε μάθει και ενωθείτε για το κοινό καλό.
    Β. Τσοτύλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ίσως γιατι όλα κρινονται από το αποτέλεσμα...να το βράσω το τρέξιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΘΑΡΗ. ΚΥΡΙΟΙ Δ.Σ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣE OΡΙΣΜΕΝΑ ΟΙΚΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ…ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ!
    Δ.Θ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ