Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Μαθητές της Σιάτιστας γνωστοποίησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη Δήμαρχο Βοΐου- Συνάντηση την Πέμπτη με την Ελένη Ζυγούρη


Μαθητές των Λυκείων της Σιάτιστας δέχθηκε σήμερα στο γραφείο της η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, οι οποίοι και τις γνωστοποίησαν τα πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Έλλειψη βιβλίων και καθηγητών είναι το κύριο χαρακτηριστικό στις περισσότερες σχολικές μονάδες, ενώ τεράστια είναι τα προβλήματα στα ΕΠΑΛ αλλά και το Μουσικά Σχολεία της περιοχής.
Οι μαθητές μετέφεραν στη Δήμαρχο θέματα που σχετίζονται με ελλείψεις σε απαραίτητα υλικά για τα εργαστήρια τους, αλλά και καθηγητών για τα ειδικά μαθήματα, όπως και το πρόβλημα τις σίτισης του Μουσικού Σχολείου το οποίο πάντως η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βοΐου, έλυσε με πρόσφατη απόφασή της με αποτέλεσμα από τις επόμενες ημέρες η σίτιση να γίνεται κανονικά.

Όλα τα παραπάνω ζητήματα, για τις σχολικές μονάδες του Βοΐου, όπως και το μείζον πρόβλημα με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σιάτιστας, θα συζητηθούν σε προγραμματισμένη συνάντηση της Δημάρχου Βοΐου και των επικεφαλείς των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης, Ελένη Ζυγούρη, αύριο Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ. στην Κοζάνη.
Γραφείο Τύπου Δήμου Βοΐου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ