Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτή είναι η λύση στα μεταλλαγμένα!


Την ώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές...

οι εταιρείες παραγωγής ζωικών προϊόντων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σπαταλούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να εισάγουν σόγια που προορίζεται για ζωοτροφή.
 Η σόγια αυτή είναι τις περισσότερες φορές μεταλλαγμένη και ανήκει σε πολυεθνικούς κολοσσούς αγροβιοτεχνολογίας, όπως η Monsanto, που πατεντάρουν τους σπόρους και ελέγχουν τη διατροφή μας.
Η λύση όμως υπάρχει και είναι ελληνική. Τα παραδοσιακά κτηνοτροφικά φυτά, όπως το κουκί και το ρεβίθι, είναι πρωτεϊνούχα και μπορούν να αντικαταστήσουν την εισαγόμενη σόγια στις ζωοτροφές. Προστατεύουν το περιβάλλον και την υγεία μας, αφού απαιτούν ελάχιστα ως καθόλου φυτοφάρμακα και λιπάσματα. Η χρήση τους στην κτηνοτροφία θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών ζωικών προϊόντων και θα τονώσει την απασχόληση στον αγροτικό τομέα.

Αυτή είναι η λύση στα μεταλλαγμένα!

Θέλω τα ζωικά τρόφιμα που αγοράζω εγώ και η οικογένειά μου να προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί με ντόπια, καθαρά, κτηνοτροφικά φυτά, όχι με εισαγόμενη, μεταλλαγμένη σόγια! 
 
or google.
 
Σημείωση: τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά
Τα στοιχεία σου είναι ασφαλή μαζί μας. Η Greenpeace δε μοιράζεται, ούτε ανταλάσσει με άλλες οργανώσεις ή εταιρίες τα προσωπικά σου στοιχεία, τα οποία φυλάσσονται σε ασφαλή βάση δεδομένων. Διάβασε την πολιτική απορρήτου
Στόχος: 20.000 υπογραφές 20.000 υπογραφές 17089 έχουν υπογράψει 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ