Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Τοποθέτηση Γ. Κουζιώνη, διευθυντή της ΔΗΚΕΒΟ, για τις προσλήψεις στα ΚΔΑΠ και για την ανακοίνωση του κ. Ζευκλή

Σχετικά με το θέμα των προσλήψεων στα ΚΔΑΠ που πρόκειται να λειτουργήσουν (και μετά την από 1-2-2013 ανακοίνωση του επικεφαλήςτης μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου), θέλω να διευκρινίσω τα εξής:

-         Πράγματι ο κ. Ζευκλής επισκέφθηκε την ημέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων (17-1-2013) το Κέντρο Πληροφόρησης της ΔΗΚΕΒΟ συνοδεύοντας υποψήφια, η οποία κατατάχθηκε από την αρμόδια τριμελή επιτροπή αξιολόγησης στον Πίνακα Αποκλεισθέντων.
-         Παραλήφθηκε και πρωτοκολλήθηκε η ένσταση της εν λόγω αποκλεισθείσης ώστε να συζητηθεί και να απαντηθεί από την ίδια επιτροπή.
-         Ενημέρωσα τον κ. Ζευκλή (καίτοι δεν είχε κάνει αίτηση, ούτε είχε έννομο συμφέρον ο ίδιος) ότι κάθε ενδιαφερόμενος σαφώς και έχει τη δυνατότητα να δει  και τον Πίνακα Κατάταξης και τον Πίνακα Επιλογής. Δεν μπορεί όμως ο κάθε ενδιαφερόμενος να κάνει έλεγχο στα δικαιολογητικά των συνυποψηφίων του. Εξήγησα ότι για τεχνικούς λόγους δεν γινόταν να εκτυπωθούν τη συγκεκριμένη στιγμή οι Πίνακες Κατάταξης και Επιλογής, μπορούσε όμως  να τους δει σε ηλεκτρονική μορφή.
-         Την επομένη η ίδια υποψήφια παρέλαβε από εμένα σε έντυπη μορφή τόσο τον Πίνακα Κατάταξης με τα μόρια που έλαβε ο κάθε υποψήφιος, όσο και τον Πίνακα Επιλογής με τα ονόματα των επιτυχόντων. Παρέλαβε επίσης τον Πίνακα Αποκλεισθέντων με τα ονόματα εκείνων που για τυπικούς λόγους αποκλείσθηκαν και δεν μπήκαν καν στη διαδικασία της μοριοδότησης. Μάλιστα η ίδια ζήτησε να σφραγιστούν και μονογραφούν οι Πίνακες, όπως και έγινε.
Για το θέμα ενημέρωσα σε τηλεφωνική μας επικοινωνία και τον κ. Ώττα.
Όσο για την αναλυτική μοριοδότηση, αυτή είναι θέμα της τριμελούς επιτροπής αξιολόγησης που έχει τον πλήρη φάκελο με τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά όλων των υποψηφίων και θα απαντήσει σε όλες τις ενστάσεις.
-         Για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε αρμόδια να απαντήσει είναι η τριμελής επιτροπή αξιολόγησης που ορίστηκε με απόφαση του ΔΣ της ΔΗΚΕΒΟ.
-         Τα γεγονότα, ωστόσο, καλόν είναι να μπαίνουν στην πραγματική τους διάσταση.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,
Γιώργος Κουζιώνης, Διευθυντής Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Βοΐου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ