Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ο Δήμαρχος Βοΐου στην κοπή πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας

        
Εκδήλωση για την κοπή πίτας πραγματοποίησε ο  Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας «Ο Άγιος Παντελεήμων», την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, στο χώρο του ΚΑΠΗ Σιάτιστας, παρουσία του Δημάρχου Βοΐου, κ. Δημητρίου Λαμπρόπουλο, του Αντιδημάρχου κ. Γκερεχτέ Λαζάρου, του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας κ. Δίκου Στεργίου, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, του Διοικητικού Συμβουλίου και μελών του Συλλόγου, και μελών του ΚΑΠΗ Σιάτιστας.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Βασίλειος, της ενορίας Αγίου Νικολάου, δίνοντας τις ευχές του στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας και σε όλους τους παρευρισκόμενους, και συνεχάρη τους αιμοδότες για την προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο.
Τις ευχές  και τα συγχαρητήριά του στον αιμοδοτικό Σύλλογο έδωσε και ο Δήμαρχος Βοΐου εξαίροντας τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς  τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη για αίμα. 
Παράλληλα, με την εκδήλωση κοπή πίτας πραγματοποιήθηκαν και οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και o απολογισμός των πεπραγμένων από την απερχόμενη πρόεδρο κα Γκουρομήσιου Τατιάνα. Ταυτόχρονα, στον κάτω όροφο του ΚΑΠΗ διεξάγονταν εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Γρεβενών.

Από το Δήμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ