Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΕΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΙΟΥ


Στην εκδήλωση του Συλλόγου Σιατιστέων Θεσσαλονίκης έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Γκερεχτέ Λάζαρο και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας κ. Δίκο Στέργιο, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Στην εκδήλωση παρέστησε, επίσης, ο μεγάλος Σιατιστινός ευεργέτης και Επίτιμος Πρόεδρος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου, κ. Νίκος Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Βασίλειος Παπάς και ο Σιατιστινός ευεργέτης και επιχειρηματίας κ. Μάρκος Παπαγεωργίου, ο οποίος και έκοψε τη βασιλόπιτα, δίνοντας τις ευχές του σε όλα τα μέλη του Συλλόγου και τους προσκεκλημένους της βραδιάς.
 Αμέσως μετά, ακολούθησε η βράβευση των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου των Σιατιστινών της Θεσσαλονίκης από το Ίδρυμα Παπαγεωργίου.
Ο Δήμαρχος Βοΐου έδωσε τις ευχές του σε όλους τους ξενιτεμένους Σιατιστινούς, συγχαίροντας τους για τις πλούσιες εκδηλώσεις και δράσεις που πραγματοποιούνται μέσω του Συλλόγου, κρατώντας με αυτό τον τρόπο ζωντανές τις παραδόσεις και τα έθιμα της γενέτειράς τους, της Σιάτιστας. Επίσης, συνεχάρη τους μαθητές για την πρόοδό τους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Ο κ. Λαμπρόπουλος ευχαρίστησε, ιδιαίτερα το Ίδρυμα Παπαγεωργίου που στηρίζει έμπρακτα  με κάθε τρόπο στους Σιατιστινούς και τη Σιάτιστα.

Από το Δήμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ