Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΡΕΒΙΘΙΑ ΒΟΪΟΥ ΜΕ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΝΕΡΑΝΤΖΙΑ


Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 03-04-2008, με την επωνυμία ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΗΣ ΒΟΪΟΥ Α.Β.Ε.Ε. από τους Ζιμπιλίδη Αλέξανδρο, Ζιμπιλίδη Ιωάννη, Κέλογλου Κοσμά, Μεταξά Βασίλειο, Παπαϊορδανίδη Ιωάννη και Περσίδη Χαράλαμπο. Πρόκειται για μια νέα επιχείρηση που έχει κύριο αντικείμενο δραστηριότητας, σύμφωνα με το καταστατικό, την επεξεργασία, τη συσκευασία και την τυποποίηση των οσπρίων.
Η αγάπη για τον τόπο μας, το πάθος  για την καλλιέργεια της γης και το πρωταρχικό μας μέλημα για την παραγωγή ασφαλών προϊόντων, που θα καρπίζουν στη γη μας, με μεθόδους που σέβονται το περιβάλλον, μας οδήγησαν στην εκπλήρωση ενός ονείρου.
ΡΕΒΙΘΙΑ ΒΟΪΟΥ ΜΕ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΝΕΡΑΝΤΖΙΑ
Για 8 άτομα
ΥΛΙΚΑ
3 φλιτζ. τσαγ. ρεβίθια
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλιτζ. τσαγ. ελαιόλαδο
χυμό από δύο μεγάλα νεράντζια
1 κουτ. σουπ. αλεύρι
1 φύλλο δάφνης
1 κουτ. γλυκ. αλάτι
1 κουτ. γλυκ. κύμινο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βάζετε τα ρεβίθια για 8 - 10 ώρες σε ένα μπόλ με νερό, για να φουσκώσουν.
Tα στραγγίζετε και τα βράζετε σε μια κατσαρόλα με 5 - 6 φλιτζ. τσαγ. καθαρό νερό.
2. Όταν τα ρεβίθια είναι σχεδόν ψημένα, ρίχνετε το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια, το αλάτι και τα αφήνετε να βράσουν για 20 λεπτά ακόμα στους 100 βαθμούς.
3. Στη συνέχεια διαλύετε το αλεύρι στο χυμό των νεραντζιών και το προσθέτετε στα ρεβίθια. Ανακατεύετε το φαγητό, προσθέτετε το κύμινο και τη δάφνη, σκεπάζετε την κατσαρόλα και το αφήνετε να μείνει για 8 λεπτά, πριν το σερβίρετε.
 proiontavoiou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ