Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ KAI ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΒΟΪΟΥ , ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ KAI ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΒΟΪΟΥ
Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Ο Σύλλογος Λογιστών Βοΐου  αφουγραζόμενος την ανάγκη των συναδέλφων λογιστών αλλά και των επαγγελματιών της περιοχής  για να ενημερωθούν πάνω στις αλλαγές που έχει επιφέρει ο  καινούργιος φορολογικός νόμος, προσπαθώντας να είναι πάντα κοντά στους επαγγελματίες και δίπλα στους συναδέλφους της περιοχής, διοργανώνει ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.


Την 22 Μαρτίου 2014 ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 π.μ.  στο ξενοδοχείο  IBERIS (ιβερίς),  Σιάτιστα.
ΘΕΜΑ: Φορολογία Εισοδήματος, Εφαρμογή των νέων διατάξεων του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ) και οι διατάξεις του νέου Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας (Κ.Φ.Δ.).

Εισηγητής :  Μουζάκης Αντώνιος Οικονομολόγος –Φοροτεχνικός

Σκοπός του Σεμιναρίου:
Το σεμινάριο στοχεύει να παράσχει:

§  Αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση και υποβολή των Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος οικονομικού έτους 2014.- Φορολογία Αγροτών.

§  Αναλυτικές οδηγίες για την εφαρμογή του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών από 01/01/2014.

§  Εφαρμογή του Ν.4174/2013 Ποινολόγιο .

§  Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν τους συμμετέχοντες και αφορούν τα παραπάνω θέματα.

(Ο Αντώνης Ι. Μουζάκης είναι Λογιστής – Φοροτεχνικός ασκεί το επάγγελμα από το 1991 μέχρι σήμερα ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε λογιστικά και φορολογικά θέματα, διατηρώντας Λογιστικό – Φοροτεχνικό γραφείο ελεύθερου επαγγελματία και συνεργάζεται με διαφόρων νομικών μορφών Ελληνικές και Αλλοδαπές επιχειρήσεις.
Παράλληλα συνεργάζεται ως εισηγητής σε Φορολογικά Σεμινάρια, που διοργανώνουν ιδιωτικές εταιρείες εκπαίδευσης, Ενώσεις Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών της χώρας, και Επιμελητήρια.
Αρθρογραφεί για φορολογικά θέματα σε εφημερίδες και περιοδικά και έχει συνεχή συμμετοχή σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ